ClickCease
  • 22 428 48 02
  • kontakt@habza.com.pl
  • ul. Grójecka 1/3, 02-019 Warszawa
  • 9.00 - 19.00

Opinie

Dołącz do grona osób, które dzięki naszemu wsparciu otrzymały kredyt. Dotychczas pośrednicy kredytowi z Habza Finanse pomogli setkom osób z całego kraju. Poznaj opinie naszych klientów.

Katarzyna

8 listopada 2018, 19:29

Bardzo jestem wdzięczna Panu Andrzejowi Świerzbińskiemu za pozytywne zalatwienie naszej trudnej sytuacji,to były ciężkie dni ale warto było poczekać,bardzo ale to bardzo dobry kontakt ,odpowiedz na każdy telefon. Polecam firmę HABZA Finanse .Dziękuję.

Wysłano:  

IP:81.219.155.106

Łukasz

8 listopada 2018, 10:44

Szczerze polecam i dziękuję Firmie Habza Finanse z ramienia której moją sprawą zajmowała się Pani Agnieszka Trąbińska. Temat załatwiony bezstresowo, w miłej atmosferze.. jestem w pełni zadowolony! A Pani Pani Agnieszko szef powinien odpalić ładną premię za to jak Pani sumiennie podchodzi do swojej pracy i klientów 🙂 jeszcze raz dziękuję i wszystkim POLECAM!!!

IP:195.110.51.128

Maria

7 listopada 2018, 18:35

Żadne słowa  nie potrafią  wyrazić  mojej wdzięczności  dla pomocy, profesjonalizmu, pelnego zwyczajnej, ludzkiej empatii podejścia  Pana Marcelego Kwaśniewskiego  z Habza. Uratował  mi Pan życie.  Jedt Pan jak światełko  w tunelu dla ludzi, którzy  stracili już  nadzieję.  Żadne  z tych słów  nie jest przesadą. Z calego serca dziękuję. Firma może  być  z Pana dumna. Pozdrawiam.

IP:188.146.35.153

Anna Wiśniewska Kowalczyk

7 listopada 2018, 17:16

Dziękuję bardzo pani Agnieszce Trabinskiej za pomoc w uzyskaniu kredytu. Jej obsługa była profesjonalna i rzetelna. Mobilizowala mnie jako klienta do działania udzielał a rad, pomagała w wielu kwestiach.

IP:37.47.221.216

Agnieszka

5 listopada 2018, 23:00

Dziękuję Panu Konradowi Matusiak za zaangazwane  w mojej sprawie . Pełen profesjonalizm Polecam

IP:37.248.165.4

Robert

5 listopada 2018, 15:18

Już myślałem że krach mnie czeka ,chwilówki mnie rozszarpią ponad 100tys .Lecz terfiłem na tę stronę i bez nadziei żadnej wysłałem wiadomość na email trafiłem na Panią Dorotę Budzuńską .Szczęście wielkie dla mnie to  człowiek od spraw niemożliwych , uratowała mnie wyciągła na powierzchnie i znów oddycham. Wraca uśmiech taką ulgę czuję .Mam jeden kredyt spłacalny plus jeszcze dodatkowe środki 🙂 wracam do żywych z głebiny strasznej. Niesamowite to uczucie jest , nie duszę  się już,  nie boję komornika, nie zamartwiam się jestem szczęśliwy .

Wszystkim zadłużonym polecam firme Habza a w szczególnośći panią Dorotę Budzyńską .  Nie zastanwiaj się pisz lub dzwoń pomoże .

IP:91.224.184.56

MARIUSZ. J

4 listopada 2018, 14:02

Bardzo dziękuję pani DIANIE OLESZCZUK I PANI KATARZYNIE  CZARNECKIEJ za  pozytywne załatwienie mojej trudnej  sprawy teraz mam  jeden kredyt i  mogę spać spokojnie że komornik nie zapuka polecam wszystkim firmę HABZA FINANSE super obsługa do samego końca .Mariusz woj POMORSKIE

IP:194.28.223.99

Wojtek

2 listopada 2018, 20:36

Dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za rozwiązanie moich problemów dotyczących niemożności spłaty kredytów.Nikt inny w żadnej z podobnych firm nie miał ani tyle czasu, ani takiej ilości profesjonalizmu by mi pomóc.Właściwy człowiek na właściwym miejscu.

IP:213.76.66.20

Michał

24 października 2018, 19:19

 Bardzo dziękuję Pani Agnieszce Trąbińskiej za rzetelne podejście do sprawy, zaangażowanie i korzystne rozwiązanie problemów finansowych. Bardzo dziękuję i mocno polecam!

IP:91.220.39.15

Kinga K.

22 października 2018, 09:48

Dziękuję  Panu Marcelowi Kwaśniewskiemu.  Pełen profesjonalizm jednocześnie przy szybkim i efektywnym działaniu.  Wyjaśnił mi wszystkie kwestie związane z warunkami jakie muszą zostać spełnione żeby otrzymać pożyczkę oraz pomógł mi wybrać najkorzystniejszą dla mnie ofertę. Dzięki Panu Marcelowi cała procedura kredytowa przebiegła bardzo szybko i sprawnie. Polecam korzystanie ze wsparcia pana Marcela, bo zna się na tym co robi i pomoże wybrać najlepsze rozwiązanie.

IP:193.192.190.222

Marek K.

16 października 2018, 18:00

Treść opinii: Polecam Pana Jarosława Welman bardzo fajny miły i sympatyczny Pan. Coprawda nie doszło do kredytu ponieważ zrezygnowalismy wraz z żoną ale naprawdę Pan Jarosław to dobry człowiek potrafiący zrozumieć problemy człowieka.

IP:46.149.158.128

Anna

11 października 2018, 17:00

Dziękuję bardzo Pni Marlenie z Habza Finanse za pelne zaangażowanie w mojej sprawie dzięki pani mogę spać spokojnie ,ze nie zapuka komornik .Wszystko spłacone i bardzo gorąco polecam przemiłom Panią Marlene

IP:37.47.239.147

Lucyna

9 października 2018, 20:53

Bardzo dziękuję  Pani Dianie Oleszczuk, za profesjonalne i w pełni zrozumienia podejście do moich zobowiązań finansowych w parabankach.

Wszystkie moje  problemy zostały załatwione.

 

Dziękuję i gorąco polecam

IP:83.9.70.220

Ola

9 października 2018, 20:28

Mimo, że w moim trudnym przypadku nie udało się uzyskać pomocy to szczerze polecam tę firmę. Bardzo dziękuję Panu Piotrowi Bednarczykowi za wszelkie starania, które podjął w mojej sprawie. Od samego początku wzbudził moje zaufanie, cały czas był ze mną w kontakcie. Bardzo profesjonalne podejście. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego! 🙂

 

IP:5.173.16.55

Sabina

8 października 2018, 21:40

Wielkie podziękowania dla Pana Jarosława Welmana z firmy Habza za zaangażowanie w moją sprawę. To był trudny kredyt – w tej złej sytuacji mogłam liczyć przede wszystkim na wsparcie. Wielki szacunek za profesjonalizm.

Pan Jarosław zakończył sprawę z sukcesem!

POLECAM z pełnym przekonaniem.

 

IP:5.173.40.60

Iwona

7 października 2018, 19:29

Dziękuje Pani Aleksandrze  Mironczuk pomogła mi bardzo, udało mi się spłacić wszystkie chwilowki i teraz śpię spokojnie. Wszystko sprawnie szybko i dyskretnie. Pani Aleksandro dziękuje za wszystko jest Pani świetna .

 

IP:78.88.206.166

Dariusz Z.

5 października 2018, 10:20

Dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za zajęcie się moją sprawą z efektem pozytywnym w kwesti trudne kredyty.Dziękuję za szybkość w działaniu oraz za pilnowanie mnie w kwestii dyscypliny.Polecę każdemu Jarosława Welmana, oraz Habza Finanse.Dariusz Z!!!

IP:46.76.177.121

Jarosław

4 października 2018, 17:54

Nie wiem kto pisze te lukrowane opinie. Zwracałem się o pomoc, bo wszedłem w spore zadłużenie i chciałem, żeby mi pomogli z niego jakoś wyjść. zbyto mnie jednym krótkim telefonem, że nic się nie da zrobić. Nie tego oczekiwałem od niby profesjonalnej firmy.

IP:77.45.7.196

Piotr

2 października 2018, 20:44

Bardzo dziękuję  Pani Dianie Oleszczuk, za wrzechstronną pomoc, profesjonalne podejście i działania w mojej sytuacji.

Gratuluję firmie  Habza, takiego pracownika.

IP:83.6.40.95

Katarzyna

2 października 2018, 01:35

Chciałam serdecznie podziękować Pani Marlenie z firmy Habza Finanse. Pełne zaangażowanie w moją sprawę, ogromne empatia oraz determinacja ze strony doradcy dały mi nadzieję na pozytywne rozwiązanie moich problemów finansowych.

Tak też się stało. Dzięki Pani Marlenie mogę spokojnie spać bez obawy, że zapuka do mnie komornik. Oby więcej takich doradców. Serdecznie POLECAM!

IP:95.40.110.137

Karina

19 września 2018, 21:39

“Bardzo polecam firmę Habza Finanse zwłaszcza Pana Pawła Myślińskiego. Profesjonalne podejście do sprawy, rzetelny i bardzo cierpliwy człowiek, super kontakt na każdym etapie sprawy. Mogę szczerze powiedziec, że dokonał Pan rzeczy praktycznie niemożliwej. Bardzo dziękuję .”

IP:83.20.249.251

Natalia

19 września 2018, 17:55

“Chciałabym bardzo podziękować Panu Jarosławowi Welman za pomoc w uzyskaniu kredytu. Dzięki Panu odzyskałam wiarę pomimo że moja sytuacja była dość ciężka. Samej by mi się nie udało. Jest Pan Wielki i polecam Firmę Habza!”

IP:31.0.71.10

Maciej Perzyński

13 września 2018, 23:04

“Dziękuję Pani Izie Szermanowicz, za profesjonalne podejście i działania w mojej sytuacji.

Życzę Państwu, by inni pracownicy byli tak skuteczni,”

IP:89.64.27.126

Grzegorz

13 września 2018, 12:53

Serdeczne podziekowanie dla pani Aleksandry Mirończuk .Z niemożliwego potrafi zrobić możliwe .Dzięki niej i Hazbzie Finanse na nowo odzylem i spìe spokojnie wszystkim niedowiarkom polecam.

IP:94.254.253.88

Katarzyna

12 września 2018, 21:40

Serdecznie podziękowania przez duże “P” dla Pana Marcela Kwaśniewskiego za ogromną pomoc przy załatwieniu trudnego kredytu, dobre słowo i wsparcie psychiczne. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, determinacja zakończona SUKCESEM!! Bardzo dziękuję Panie Marceli.. dobra robota.. a współpraca z Panem to prawdziwa przyjemność – szybko, sprawnie i rzeczowo.

IP:89.64.60.75

Klaudia

24 sierpnia 2018, 07:58

“Polecam firmę Habza , uzyskali dla mnie kredyt na spłatę chwilówek , gdzie myślałam że już nic nie można z nimi zrobić . Dziękuje Pani Anecie Molendowskiej za zaangażowanie i współpracę :)”

 

IP:77.253.153.89

Danuta

18 sierpnia 2018, 12:29

“Serdecznie dziękuję p.Izabeli Szermanowicz za pomoc. 

Bardzo kompetentna i szybko działająca osoba. Konkretny kontakt, szybkie przekazywanie informacji.

Wydawało się, że sprawa jest  beznadziejna.

A jednak udało się.

Polecam wszystkim firmę Habza Finance a zwłaszcza tym, którzy pesymistycznie nastawieni są do swoich problemów  jak to było w moim przypadku.

Ta firma naprawdę pomaga.”

IP:95.160.159.112

Janusz Kowalewski

4 sierpnia 2018, 21:42

“Bardzo profesjonalna obsługa z strony Pana Marcelego, kompetentny, rzeczowy, terminowy i skuteczny.”

 

IP:188.146.171.85

Ala

30 lipca 2018, 14:00

“Dziękuję Pani Kasi Czarneckiej za udzieloną pomoc. Super kontakt. Pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuję.”

ID:188.95.26.106

LIDIA DOMAŃSKA

20 lipca 2018, 17:54

“Bardzo dziękuję p.Izabeli Szermanowicz za pomoc i zaangażowanie w skonsolidowaniu moich kredytów.Sprawa wydawała się beznadziejna a jednak udało się. Polecam wszystkim firmę Habza Finance a zwłaszcza tych nastawionych sceptycznie jak to było w moim przypadku. Pozdrawiam.”

IP: 77.65.95.19

Mateusz

16 lipca 2018, 14:50

“Bardzo serdecznie dziękuję za uzyskanie pożyczki, dla Pana Marcelego Kwaśniewskiego za pomoc dzięki której uzyskaliśmy z żoną pożyczkę w banku jeszcze raz bardzo dziękujemy za pomoc i polecamy każdemu kto ma chęć uzyskać szybko pożyczkę”

IP:37.47.51.175

Beata

13 lipca 2018, 19:08

“Bardzo dziękuję za pomoc. Nikt wcześniej nie chciał się zmierzyć z moim problemem. A dzięki Habza dostałam kredyt.  Dziękuję w szczególności Panu Pawłowi Myślińskiemu.  Pozdrawiam serdecznie”

IP:188.146.40.125

Ilona

11 lipca 2018, 18:39

“Serdeczne podziękowania dla Pani Aleksandry Mirończuk. Dzięki niej uzyskałam kredyt na spłatę wszystkich zobowiązach również tych zaległych. Teraz płacę jedną ratę. Polecam wszystkim którzy są w ciężkiej sytuacji.”

IP:37.47.240.47

Michał

9 lipca 2018, 07:47

“Bardzo dziękuję panu Bartłomiejowi za pomoc w uzyskaniu kredytów które pozwoliły mi wyjść z pętli krefytowej”

IP:31.0.120.60

Ż.Elżbieta

1 lipca 2018, 10:21

“Dziękuję pani Izabeli Szermanowicz za to, że, gdy po raz kolejny, nie potrafię pokonać nawet podnóża moich finansowych Himalajów służy mi profesjonalną radą, fachową oceną moich problemów. Zawsze powtarzam moim znajomym, że, gdyby nie było takich doradców, należałoby ich stworzyć, na szczęście nie jest to potrzebne.

Wystarczy zadzwonić.”

 

IP:83.9.162.224

Dorota

30 czerwca 2018, 21:04

“Bardzo dziękuję Panu Andrzejowi Świerzbińskiemu i Pani Izabeli Szermanowicz za skuteczność w działaniu i uzyskanie kredytu na bardzo dobrych warunkach.”

IP:94.254.231.125

I.G

30 czerwca 2018, 19:02

Habza Finanse to firma godna zaufania ,szczególne podziękowania chciałam złożyć Pani Anecie Molendowskiej .Dzięki Pani Anecie odzyskałam spokój i wiarę w cudownych ludzi.Dokonała cudu i okazała mi wielkie wsparcie .Dziękuję Pani Anetko z całego serducha, jest Pani wspaniała .

IP:89.25.151.19

Grzegorz

28 czerwca 2018, 20:32

“Jestem zadowolony z firmy Habza. Pan Łukasz Koński w tydzien czasu wyprowadził moją sytuację na prostą. Potrzebowalem sporej gotówki, nie 5-10-czy 20 tys. zł. tylko znacznie większej. Żaden bank nie chciał ze mną rozmawiać o kredycie. Pan Łukasz to w pełni kompetentny i profesjonalny doradca, człowiek który pomógł mi otrzymać to co chciałem w 100 % Wielkie dzięki polecam”

IP:37.249.27.52

Krystian

28 czerwca 2018, 12:44

“Chciałbym podziękować firmie Habza Finanse a szczególnie Pani Andżelice Artymiak za pomoc.

Firma jest odpowiedzialna i nie mam zastrzeżeń do  nich.”

IP:178.219.129.206

Michał

27 czerwca 2018, 18:06

Jestem bardzo zadowolony z usługi firmy HABZA FINANSE a szczególnie z pracy oraz zaangażowania pani Angeliki w moją beznadziejną sytuację. Jej upór oraz profesjonalizm pomógł mi wyjść z długów. Chciałbym jeszcze raz serdecznie podziękować i polecić panią Angelikę szczególnie tym którzy stracili nadzieję na wyjście z długów.

IP:83.20.141.49

Ania C

26 czerwca 2018, 08:55

Chcialam bardzo polecić pana Jarosława Welmana-baaardzo skuteczny w działaniu, pomógł w ekspresowym tempie.

 

IP:176.221.122.167

Dorota

26 czerwca 2018, 01:02

“Serdecznie dziękuję za pomoc w dosyć trudnej sytuacji….wręcz nie do pokonania…A jednak Pan Jarosław Welman czyni cuda. Uwierzyłam w siebie i zaczynam życie od nowa 😊Człowiek skromny,  jasno oceniający sytuację, szczery aż do bólu A co najważniejsze cierpliwy, kilkakrotnie tłumaczył chociaż powinnam wiedzieć 😀polecam w 200%. Masz problem Pan Jarosław rzetelnie i uczciwie podejdzie do sprawy, służy zawsze pomocą i dobrym słowem. Dziękujemy Panie Jarosławie bez Pana nic by się nie udało 🤗”

IP:178.235.177.239

Jarek

20 czerwca 2018, 09:30

“Podziękowania dla pana Pawła Myślińskiego-pełne zaangażowanie i profesjonalizm w pozytywnym rozwiązaniu mojego problemu. Polecam w 100%.”

IP:46.76.120.27

Mateusz

18 czerwca 2018, 22:14

Treść opinii: Bardzo dziękuje panu Jarosławowi Welman za tą dużą pomoc, szybko , bezpośrednio i w dodatku mogę powiedzieć że to dobry człowiek. Jeśli myślicie że się nie da już dostać kredytu w pańskiej sytuacji to ten pan wam inaczej udowodni 🙂

 

Bardzo polecam !

IP:79.184.228.192

Krystian

18 czerwca 2018, 20:34

Treść opinii: Chciałbym podziękować firmie Habza Finanse oraz Pani Andżelice na pomoc. Udało się zrealizować 50% zadłużenia. Dziękuję bardzo.

IP:178.219.129.206

Marlena

15 czerwca 2018, 13:48

“Szczerze polecam! Pan Marceli Kwaśniewski pomógł mi wyjść z naprawdę bardzo trudnej sytuacji. Profesjonalnie, szybko i rzetelnie!”


IP:83.9.16.178

zofia

14 czerwca 2018, 17:53

“Bardzo dziekuje za pomoc i profesjonalna obsluge panu marcelemu kwasniewskiemu , ktory dolozyl wiele staran w mojej sprawie i goraco polecam pana marcela wszystkim emerytom i rencistom jest to osoba godna zaufania dziekuje i pozdrawiam.”


IP:188.146.99.28

Mateusz

14 czerwca 2018, 07:39

“3x “S”. Szybko, sprawnie, skutecznie. Polecę Was każdemu. Pozdrawiam!!”

__

IP:78.11.5.250

Sylwia

11 czerwca 2018, 13:47

“Niestety mnie się nie udało.Szkoda.”

 

IP:195.47.201.80

Katarzyna

7 czerwca 2018, 11:27

“Wraz z mężem pragniemy złożyć serdeczne podziękowania oraz wyrazy uznania dla Pana Łukasza  Końskiego  za pomoc w rozwiązaniu trudnej sytuacji finansowej.Jesteśmy bardzo zadowoleni  z niezwykle miłej i profesjonalnej obsługi.Uważamy, że  firma  HABZA finanse jest jak najbardziej godna polecenia! Życzymy wszelkiej pomyślności oraz wielu sukcesów w dalszym działaniu.”


IP:46.151.17.17

Marlena Rogala

28 maja 2018, 20:34

“Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc i zaangażowanie w załatwienie mojej sprawy choć nie wszystko się udało dla mnie to jest bardzo duża pomoc. Polecam ! i jeszcze raz Dziękuje Bardzo”


IP:37.248.153.188

Marcin

28 maja 2018, 16:53

“Bardzo dziękuję za pomoc Panu Jarosławowi.Załatwił sprawe bardzo szybko i profesjonalnie.Dziękuję”

IP:31.0.70.106

Agnieszka

24 maja 2018

“Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc. Długo to trwało ale ostatecznie udało się i dzisiaj zaczynam ,, nowe życie”- spłaciłam wszystkie zobowiązania, również te zaległe i mam jedną ratę dostosowaną do swoich możliwości ratę. Dziękuję za cierpliwość i wytrwałość.”

83.23.251.203

Katarzyna

23 maja 2018

“Serdecznie dziękuję pani Aleksandrze Mironczuk za bardzo sprawną pomoc i wspaniały kontakt.Polecam firmę Habza wszystkim którzy stracili nadzieję na poprawę swojej sytuacji.Pozdrawiam serdecznie Panią Aleksandrę oraz cały zespół.”

83.30.161.99

Mateusz

22 maja 2018

“Wbrew pozorom mimo mojego sceptycznego nastawienia jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Jeśli ktoś ma trudną sytuację i nie wierzy w wyjście z sytuacji polecam Pana Jarosław-a Welman-a. Fachowe doradztwo i precyzyjny dobór strategii, dodatkowo celność działań niczym wyborowy snajper. Widać wieloletnie doświadczenie w trudnych sytuacjach. (więcej…)

Filip

21 maja 2018

“Dziękuję serdecznie za pomoc Pani Angelice. Sprawa załatwiona szybko i bez problemów. Na każde pytanie otrzymywałem zrozumiałą dla każdego odpowiedź.”

212.96.227.20

Sandra

16 maja 2018

“Duże podziękowania z resztą po raz kolejny dla Pana Jarosława Welmana. Miły, konkretny, dający poczucie bezpieczeństwa. Wie co robi. Od teraz już na pewno nic sama tylko wszystko z pomocą tego Pana !!”

94.254.178.48

Helena

16 maja 2018

“Serdeczne podziękowania dla Pana Jarosława Welmana !! Za niesamowitą pomoc i sposób w jaki Pan podszedł do mojej sprawy ..😊 Jest Pan Wielki ! pozdrawiam serdecznie i Polecam wszystkim którzy chcą wyjść z problemów finansowych.”

94.254.146.72

Agnieszka

14 maja 2018

“Niestety, u mnie się nie udało.”

91.229.22.22

Tomasz z Bielska

2 maja 2018

“Chciałbym bardzo podziękować Pani Aleksandrze Mirończuk za pomoc w ogarnięciu moich finansów i zdobyciu niezbędnej pożyczki na spłatę chwilówek. Gdyby nie pomoc Pani Aleksandry jeszcze przez wiele lat borykał bym się z problemami finansowymi. Wszystko załatwione w ciągu 2 dni i to w najgorszym momencie, bo przed weekendem majowym. Jeszcze raz gorąco polecam i pozdrawiam Panią Aleksandrę. Tomasz”

79.191.218.150

Kornelia

2 maja 2018

“Miałam przyjemność nie tak dawno współpracować z Panem Jarosławem. Jestem bardzo zadowolona, obsługa profesjonalna, szybka i w miłej atmosferze. Indywidualne podejście do klienta, u uwzględnieniem jego potrzeb. Osobom potrzebującym wsparcia będę jak najbardziej polecać usługi Habza!”

165.225.84.59

Dawid

2 maja 2018

“Dziękuję panu Jarosławowi Wellmanowi za szybkie i dobre załatwienie sprawy odnośnie kredytu pomogło mi to wyjść z długów :)”

37.47.30.111

 

Karolina

30 kwietnia 2018

“Polecam pośrednictwo Habza a w szczególności współpracę z Panem Łukaszem Końskim , bardzo konkretne podejście do sprawy , super współpraca i pomoc , bardzo  dziękuję i polecam”

83.23.110.10

Mariola

27 kwietnia 2018

“Bardzo dziękuję za miłą i rzetelną obsługę a przede wszystkim dziękuję Pani Marlenie Tomasiewicz. Jest do osoba bardzo serdeczna, miła , służąca sprecyzowanymi odpowiedziami. Bardzo,  bardzo dziękuję Pani Marlenie i polecam wszystkim firmę Habza a w szczególności Panią Marlenę Tomasiewicz.”

212.191.132.74

Szymon

26 kwietnia 2018

“Polecam bez cienia wątpliwości, wreszcie oddycham na nowo lżejszy o 12 chwilówek, Pani Marlena wyciągnęła mnie z najgorszych koszmarów, ponad półrocznej bezsenności i życiu w ciągłym stresie. Widać wszystko jest możliwe z odpowiednim podejściem, zaangażowaniem i wiarą. Dziękuję z całego serca i pozdrawiam z wyjątkowo słonecznej dzisiaj Bydgoszczy:)”

94.254.131.166

Łukasz

24 kwietnia 2018

“Fachowa obsługa szybka pomoc. Moją sprawę prowadziła Pani Angelika. Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Szybko mi pomogła. Bardzo gorąco polecam. Przemiła osoba i bardzo konkretna.”

94.254.145.52

Władysław

23 kwietnia 2018

“Krótko i na temat. Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć . To są prawdziwi profesjonaliści. Sprawy wydawałoby się nie możliwe do rozwiązania rozwiązali w parę dni. Moją sprawę prowadził pan Bartłomiej Sołkowicz. Jestem pod wielkim wrażeniem skuteczności firmy Habza oraz  osobistego zaangażowania pana Bartłomieja w moją sprawę. (więcej…)

Krzysztof

20 kwietnia 2018

“Dwukrotnie korzystałem z usług Habza Finanse w celu rozpoczęcia procesu oddłużania i dwukrotnie znaleziono dla mnie rozwiązanie. Jedno co można powiedzieć, że są skuteczni w działaniu, co odróżnia ich od innych firm tego typu. Moje wychodzenie z problemów finansowych rozpoczęło się właśnie dzięki Habza Finanse. (więcej…)

Marta

20 kwietnia 2018

“Oceniam zdecydowanie pozytywnie. Jestem niezmiernie zadowolona ze współpracy. Polecam firmę HABZA Finanse. Pani Izabela, z którą miałam przyjemność współpracować to osoba godna zaufania.”

185.148.64.91

Patrycja

19 kwietnia 2018

“Polecam p. Bartłomieja Sołkowicza , gdyż jego pomoc sprawiła , że moje problemy zniknęły. Jego profesjonalne i indywidualne podejście powoduje , że można mu zaufać. Jest konkretnym , pomocnym i uczynnym człowiekiem.

Rzeczowo i jasno przedstawił rozwiązanie mojego problemu.”

83.25.200.44

Lucyna

18 kwietnia 2018

“Witam.Wielkie podziękowania firmie Habza ,a w szczególności chciałabym bardzo podziękować i polecić Panią Izabelę Szermanowicz.Moja sytuacja była bardzo beznadziejna nie widziałam z niej wyjścia,praktycznie już się poddałam,ale Pani Iza pomogła mi wrócić do Normalnego życia.Naprawdę pełen profesjonalizm i zaangażowanie oraz super Kontakt.Polecam!!!6+”

94.254.128.115

Przemek

16 kwietnia 2018

“Polecam firmę. Pomagają w sytuacjach teoretycznie nie do wyjścia, wielkie podziękowania dla Pani Izy Szermanowicz.”

94.254.163.153

Marzena – Poznań

13 kwietnia 2018

“Jestem jak najbardziej zadowolona z pomocy jaka udzieliła mi firma Habza Finanse, a w szczególności Pani Ewa Czupajło oraz Pan Mateusz Strzeżek.  Profesjonalne podejście do sprawy, bardzo miły kontakt oraz co najważniejsze pozytywne rozwiązanie problemu. Polecam w 100 %, a korzystając z okazji bardzo dziękuję za pomoc w mojej  trudnej sytuacji. Pozdrawiam.”

83.11.249.212

Aleksandra

13 kwietnia 2018

“Serdecznie dziękuję za sprawną i szybką szybką akcję Panu Łukaszowi Końskiemu, rozluźniającą moją pętlę chwilówkową. Znowu mogę spokojnie oddychać ;)”

80.55.137.25

Paulina

12 kwietnia 2018

“Chciałabym bardzo podziękować Panu Marcelemu Kwaśniewskiemu. Dokonał niemożliwego, dzięki Niemu mogłam spłacić chwilówki i w końcu spać spokojnie. Polecam gorąco!”

80.252.13.136

Ania R

6 kwietnia 2018

“Ogromne podziękowania dla Pana Damiana Czerskiego i Pani Aleksandry Mirończuk za pomoc w konsolidacji chwilówek. Wspaniali ludzie,bardzo zaangażowani w sprawę, a przede wszystkim bardzo kontaktowi. Polecam z pełną odpowiedzialnością. Pozdrawiam i życzę sukcesów.”

213.184.22.1

Aggatta

4 kwietnia 2018

“BardZo dziękuje Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc w uzyskaniu pożyczki. Pełen profesjonalizm. Wszystko poszło sprawnie i bez żadnych niespodzianek.”

188.146.74.165

Maria

4 kwietnia 2018

“Pragnę serdecznie podziękować Panu Marcelemu Kwaśniewskiemu za profesjonalną, szybką i niezwykle sprawną pomoc. Osobom, które straciły już wszelka nadzieję na rozwiązanie w sposób sensowny problemów z chwilówkami gorąco polecam kontakt z Habza i Panem Marcelem. Dziękuję Panu z całego serca. Dzięki Pana pomocy mogę spać spokojnie.”

185.234.91.233

Karol

3 kwietnia 2018

“Niestety to co pisze ze pomagaja w trudnych kredytach to kłamstwo, odrazu sie poddaja twierdzac ze nic nie da sie zrobic niestety.”

91.232.164.109

Luiza

2 kwietnia 2018

“Bardzo dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc, zaangażowanie, profesjonalizm i ludzkie podejście do sprawy.Polecam wszystkim potrzebującym pomocy. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.”

95.160.152.64

Zadowolona na 100%

28 marca 2018

“Chciałabym wyrazić pełen szacunek dla PANI ALEKSANDRY MIROŃCZUK, wspiera i pomaga, nie zapomina o człowieku i szuka kolejnych rozwiązań. Z nadzieją na dalszą współpracę, z życzeniami radosnych Świąt. Irena”

188.146.98.106

Dominika

26 marca 2018

“Wielkie podziękowania dla pana Łukasza Końskiego za profesjonalne podejście do sprawy i pomoc w szybkim jej rozwiązaniu. Polecam i serdecznie pozdrawiam!”

178.218.230.155

Irena

22 marca 2018

“Bardzo serdecznie chcialam podziękować Pani Aleksandrze Mirończuk za pełen profesjonalizm, pomocną dłoń. Wspaniała osobowość!!! Dziękuję Habza Finanse za to, że jesteście i potraficie pomóc, wydawaloby się, ze nie ma wyjścia, a jednak taka osoba jak Pani Aleksandra potrafi pomóc. Polecam ns 100% – 6+!!!”

188.146.98.106

Żaneta

21 marca 2018

“Ogromne podziękowania za profesjonalizm w traktowaniu klienta i wyrozumiałość dla jego niefrasobliwości u pani Ewy Czupajło. Dużo sukcesów dla wszystkich Państwa w pomaganiu klientom. Z nadzieją na dalsze wsparcie – pozdrawiam.”

5.172.234.12

Sandra

19 marca 2018

“Podziekowania dla Pana Jaroslawa Welmana. Po raz drugi pokazal klase i pomogl pomimo iz nie bylo latwo. Bardzo konkretny czlowiek. Polecam z calego serca :)”

94.254.182.247

Maciej

15 marca 2018

“Konkretna i skuteczna realizacja,  podejście do sprawy ze strony pani Marleny Tomasiewicz na najwyższym poziomie,polecam wszystkim którzy są w potrzebie. Dziękuje pani Marlenie Tomasiewicz za pomoc.”

37.47.18.3

Magdalenaaaa

15 marca 2018

“Serdeczne podziękowania dla Pana Jarosława Welman, który zrobił dla mnie coś, co wydawało się niemożliwe. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie i szybkość działania to niektóre zalety tej firmy. Jednym słowem Polecam, polecam i jeszcze raz polecam tą firmę. ;)”

5.60.217.183

Katarzyna

14 marca 2018

“Dziękuje bardzo Panu Karolowi za pomoc w rozwiązaniu pętli chwilówek. Proszę się nie wahać, jeżeli ktoś ma problem finansowy to polecam firmę Habza Finanse. Dyskretna a przede wszystkim skuteczna pomoc. Dziękuje .”

159.205.103.191

Artur z Siemianowic

12 marca 2018

“Habza zrobiła dla mnie coś, co wydawało się niemożliwe. Kiedy cała moja nadzieja na uniknięcie wizyty komornika zgasła, znalazłem Habzę i to, co miało być dla mnie przekleństwem, stało się wybawieniem. Mój niekończący się koszmar z chwilówkami nareszcie się skończył. Dziękuję Pani Izabeli oraz całej załodze Habzy. Pełen profesjonalizm i świetna skuteczność.”

89.64.46.78

Klientka

12 marca 2018

“Polecam serdecznie Panią Izabelę Szermanowicz – kompleksowe oraz profesjonalna obsługa klienta na każdym etapie procesu. Doskonałe podejście. Jeszcze raz polecam !”

Klientka

Anna H.

9 marca 2018

“Serdeczne podziękowania dla Pana Jarosława Welmana za pomoc w uzyskaniu kredytu.Pełen profesjonalizm i wielkie zaangażowanie. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Jarosława. Dziękuję Panie Jarku.”

31.42.14.41

Kamil N.

6 marca 2018

“Wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego. Wszystko załatwione bardzo szybko i sprawnie. Bardzo polecam tego pana do współpracy.”

31.0.70.54

Marta – Dąbrowa Górnicza

3 marca 2018

“Wspaniała współpraca, dzięki panu Karolowi otrzymałam kredyt, wyszłam z długów, oceniam współpracę na najwyższym poziomie.”

94.254.142.59

Piotr

2 marca 2018

“Habza finanse to pełen profesjonalizm oraz 100% skuteczność. Można by rzec finansowi magicy. Polecam kontakt z Panią Izabelą Szermanowicz. Pani Izabela pomogła mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji – pętli chwilówek. Moja wdzięczność nie zna granic. Bardzo dziękuję.”

188.146.226.152

Wojciech

1 marca 2018

“Ogromne podziękowanie dla Pana Karola Wojdy. Ogromny profesjonalizm i znajomość sytuacji z chwilówkami oraz banków,które mogą pomóc. Dzięki Panu Karolowi w końcu mam szansę wyrwać się z pętli chwilówek. Pozdrawiam!”

94.254.242.204

Katarzyna Bąkowska

1 marca 2018

“Bez chwili wahania mogę śmiało podpisać się pod pozytywną opinią Habza Finanse. Szczególne podziękowania pragnę złożyć Panu Łukaszowi Koński z którym współpraca była bezproblemowa i w każdej sprawie mogłam liczyć na rzetelną poradę. Pan Łukasz posiada ogromne doświadczenie, którym się chętnie dzieli i przekazuje co w moim “nie łatwym” przypadku było bardzo ważne. (więcej…)

MT

28 lutego 2018

“Bardzo profesjonalna obsługa Pani Marleny Tomasiewicz.”

79.98.148.139

Iwona

26 lutego 2018

“WIELKIE podziękowania dla Pani Marleny Tomasiewicz. Bardzo kontaktowa, uprzejma a co najważniejsze skuteczna. Pieniądze tego samego dnia trafiły na moje konto. Spiralo chwilówek żegnaj.”

83.9.241.27

W

24 lutego 2018

“Serdeczne podziękowania dla Pani Diany Oleszczuk, która bardzo profesjonalnie podeszła do sprawy, wielkie zaangażowanie od początku do samego końca. Sprawę udało się zakończyć pomyślnie. Ocena 11/10! :)”

87.239.222.125

Paulina

24 lutego 2018

“Potrzebowałam szybko i sprawnie zakończyć błędne koło chwilówek, bez zaświadczeń. Trafiłam na habza finanse i mój problem został błyskawicznie rozwiązany (już następnego dnia po spotkaniu miałam pieniądze). Z czystym sumieniem mogę polecić pana Marcelego Kwaśniewskiego, który zajął się moim przypadkiem. Dziękuję, nareszcie odzyskałam spokój ducha.”

83.28.181.174

Grażyna

22 lutego 2018

“Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc w mojej sprawie Panu Łukaszowi Koński. Za ludzkie podejście do mojej sprawy co w dzisiejszych czasach jest rzadkością. Z czystym sumieniem mogę polecić usługi Pana Łukasza, pełen profesjonalizm jeszcze raz serdecznie dziękuję!”

77.113.90.65

K.

21 lutego 2018

“Dziękuję za pomoc oraz zaangażowanie w mojej sprawie Panu Łukaszowi Końskiemu. Okazało się, że w przeciągu kilku dni można rozwiązać problemy finansowe, z którymi borykałam się od dłuższego czasu. Jeszcze raz dziękuję.”

31.0.34.43

Damian Gdańsk

20 lutego 2018

“Chciałbym bardzo podziękować panu Marcelemu Kwaśniewskiemu. Wpadłem w spirale zadłużeń przez chwilówki. Banki odmawiały mi kredytu na spłatę zobowiązań. Wtedy wkroczył do akcji pan Marceli. Swoim zaangażowaniem i profesjonalizmem pomógł mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji. Zdecydowanie polecam! Pozdrawiam serdecznie.”

94.254.129.129

Krzysztof

20 lutego 2018

“Polecam współpracę z Panem Łukaszem Końskim. Bardzo profesjonalne podejście, duża wiedza i kontakt na najwyższym poziomie.”

83.15.19.34

Urszula

20 lutego 2018

“Chciałabym bardzo podziękować Panu Jarosławowi Welmanowi za szybkie, skuteczne i profesjonalne załatwienie sprawy.  Jest osobą bardzo życzliwą a zarazem konkretną i posiadającą dużą wiedzę. Serdecznie polecam współpracę z Panem Jarosławem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.”

95.51.185.85

Iwona

17 lutego 2018

“Chciałabym bardzo podziękować Panu Łukaszowi Końskiemu za ogromne zaangażowanie, pomoc i rozwiązanie mojej beznadziejnej sytuacji. Trudna sytuacja bez wyjścia a jednak Pan Łukasz znalazł pozytywne rozwiązanie. (więcej…)

Arkadiusz

13 lutego 2018

“Chciałbym podziękować panu Marcelemu Kwaśniewskiemu za bardzo szybka i profesjonalna pomoc pozdrawiam :)”

46.151.186.65

Karolina

10 lutego 2018

“Serdecznie dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za zaangażowanie i zrozumienie mojej trudnej sytuacji. Podczas gdy inne biuro pośrednictwa nie zdołało mi pomóc i zaledwie po kilku dniach skreśliło moje szanse na pozytywne rozwiązanie sprawy, Pan Łukasz od razu  przystąpił do działania. Od pierwszej rozmowy wzbudził moje zaufanie i wiedziałam, że nie zrezygnuje dopóki nie doprowadzi sprawy do końca. (więcej…)

Natalia

9 lutego 2018

“Bardzo dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za szybką i skuteczną odpowiedź na wniosek i załatwienie sprawy w ciągu trzech dni. Super kontakt i zaangażowanie. Panie Jarku, wszystkiego dobrego.”

94.254.224.172

Marlena

9 lutego 2018

“Polecam i dziękuję za fachową pomoc Pani Izabeli Szermanowicz :-)”

31.42.0.34

Katarzyna

8 lutego 2018

“Wszystko szybko i sprawnie. 2 dni i miałam pieniądze na kocie. polecam Jarosław Welman.”

178.235.42.168

Agnieszka

2 lutego 2018

“Bardzo dziękuje Panu Łukaszowi Końskiemu za profesjonalne rozwiązanie mojej trudnej sytuacji finansowej. Jak najbardziej można mu zaufać i powierzyć swoją sprawę.”

37.47.227.216

Kasia

1 lutego 2018

“Nie polecam. Ch….”

37.47.30.224

 

Wulgaryzmy zostały usuniete przez Administratora.

Pozdrawiamy Panią Kasię z IP: 37.47.30.224

Joanna

31 stycznia 2018

“Wielkie podziękowanie dla Pana Łukasza Końskiego , za profesjonalizm i skuteczność .Pan Łukasz pomógł wyjść mi z trudnej sytuacji finansowej ,w ciągu jednego dnia załatwił wszystkie formalności . Pan Łukasz to wielki człowiek godny zaufania . Jeszcze raz wielkie dziękuję Panie Łukaszu i życzę wszystkiego dobrego.”

37.7.221.129

Anna W.

29 stycznia 2018

“Składam serdeczne podziękowania dla pana Damiana Czerskiego. Dziękuję za czas, wkład, profesjonalizm i cierpliwość jaką włożył Pan w pomoc drugiemu człowiekowi. .Dzięki panu Damianowi udało mi się wyjść z trudnej sytuacji finansowej.Polecam wszystkim Habza Finanse a Pana Damiana niech Bóg Błogosławi. Pozdrawiam :)”

91.238.54.119

ALINA

25 stycznia 2018

“Serdeczne podziękowania dla Pana Mateusza, pomógł mi w naprawdę ciężkiej sytuacji uzyskać kredyt. Bardzo dobra komunikacja i niezawodność. POLECAM”

31.179.232.15

Marta

25 stycznia 2018

“Dziękuję Panu Jarosławowi Welman za skuteczność, cierpliwość i wytrwałość oraz profesjonalne podejście  do sprawy.”

46.170.175.81

Zofia

24 stycznia 2018

“Habza Finanse to wspaniała firma,która może a co najważniejsze chce pomagać ludziom w trudnej sytuacji.Pan Paweł Myśliński wspaniały młody człowiek ,który pomógł mi w momencie kiedy myślałam,że nic się nie da zrobić,swoim spokojnym głosem wyprowadził mnie z błędnego myślenia i co najważniejsze pomógł.Oby każdy miał okazję spotkać takiego Pana Pawła wszędzie tam gdzie szuka pomocy. (więcej…)

Izabela

17 stycznia 2018

“Dziękuję za współpracę, Pomimo wielu starań i zaangażowania przydzielonego mi doradcy niestety nie udało mi się pomóc.”

5.226.113.18

Malwina i Łukasz

16 stycznia 2018

“Przeogromne podziękowania dla Pana Jarosława Welmana za pomoc oraz skuteczność w uzyskaniu  nie osiągalnego kredytu. Profesjonalne podejście do klienta,wszystko sprawnie i fachowo załatwione.

Jeszcze raz dziękujemy na pewno się jeszcze spotkamy bo to nie koniec naszej współpracy.”

83.23.16.202

Aneta G.

14 stycznia 2018

“Ogromne podziękowania dla pana Damiana Czerskiego.Pełny profesjonalizm, zaangażowanie i szybkie załatwienie mojej sprawy.Dzięki panu Damianowi udało mi się wyjść z bardzo trudnej sytuacji finansowej.Polecam wszystkim Habza Finanse a w szczególności pana Damiana.Jeszcze raz bardzo dziękuje!”

212.96.228.247

Helena

13 stycznia 2018

“Podziękowania dla Pana Jarosława  Welmana za pomoc  w udzieleniu mi kredytu. Moja współpraca na pewno jeszcze zaowocuje w przyszłości, ponieważ tylko dzięki Panu  uzyskałam pomoc w mojej ciężkiej sytuacji. Dziękuję za cierpliwość i zaangażowanie W mojej sprawie. Pozdrawiam i gorąco polecam !!”

109.196.114.5

 

Barbara Z.

13 stycznia 2018

“Serdecznie polecam! Pan Marceli Kwaśniewski zdołał uzyskać dla mnie pomoc w sytuacji, którą przerabiała niejedna osoba: pętla chwilówek, zadłużenia przekraczające możliwości spłaty i brak pomocy ze strony banków. Do tego doszła utrata pracy i brak perspektyw. Pomógł: bez zbierania pliku dokumentów, zaświadczeń – otrzymany kredyt – sprawa profesjonalnie rozwiązana. (więcej…)

Beata D.

12 stycznia 2018

“Chciałabym wyrazić ogromny szacunek oraz pochwały za rewelacyjny i profesjonalny kontakt w finalnie pozytywnie załatwionej mojej trudnej sprawie dla Pani Katarzyny Czarneckiej. Komunikacja i kontakt 10+/10, Profesjonalizm 10+/10, Wiedza merytoryczna 10+/10, Entuzjazm i empatia 10+/10. Z ogromną przyjemnością polecam i w razie potrzeby czy wątpliwości mogę potwierdzić swoją współpracę telefonicznie: 601 177 074”

94.254.149.105

Adrianna

7 stycznia 2018

“Przeogromne podziękowania dla Pana Jarka Welmana za skuteczność i uzyskanie wręcz niemożliwego kredytu…ale także za cierpliwość, wyjątkowe podejście dodające otuchy oraz poczucie humoru, którym potrafił rozładować każdą napiętą sytuację. (więcej…)

Piotr P.

2 stycznia 2018

“Pomógł mi Pan Marceli Kwaśniewski. Dziękuję za rzetelną informację i pomoc. Polecam Habza Finanse. Nigdy nie jest za późno by wszystko naprawić. Pozdrawiam”

89.230.37.119

Małgorzata K

28 grudnia 2017

“Serdeczne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego za profesjonalizm oraz szybkie załatwienie mojej sprawy.Byłam w okropnej sytuacji,jednak zrobił Pan wszystko aby i mnie się udało wyjść z dołka. PANIE ŁUKASZU BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ .Polecam usługi Pana Łukasza Końskiego osoba na właściwym stanowisku.Dziękuje”

83.11.59.69

Jadwiga S.

27 grudnia 2017

“Dzięki Firmie Habza Finanse uzyskałam kredyt. Pracownicy wykazują się profesjonalną i na najwyższym poziomie obsługą. Polecam do korzystania z usług Firmy. Serdeczne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego za profesjonalne i poważne podejście do mojej sprawy. Polecam!”

83.238.238.125

Tomek z NS

27 grudnia 2017

“Podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego, pełny profesjonalizm i świetny kontakt. Gorąco polecam, załatwił kredyt w kilka dni…”

83.0.133.161

Krystyn Gałka

26 grudnia 2017

“Długo  , nieskutecznie  , sam  uzyskałem  w około 20  minut, w firmie  ponad miesiac”

89.229.59.242

 

Bartek

22 grudnia 2017

“W tym miejscu chciałbym podziękować osobie jaką jest Jarosław Welman. Wystarczyło po prostu poważnie podejść do tematu, nie kręcić, przedstawić jasno sytuację a pomoc sama przyszła. Dokładnie 3 dni zajęło wyjście z mojego problemu za co serdecznie dziękuję. Żałuję tylko że tak późno zgłosiłem tutaj się o pomoc.”

78.11.146.199

Patrycja S.

21 grudnia 2017

“Pan Jarosław Wellman: profesjonalizm, szybkość, rzetelność. Jestem zachwycona 🙂 uratował mi Pan życie! 🙂 Pozdrawiam.”

94.254.150.7

Agnieszka

12 grudnia 2017

Z niemożliwego – możliwe. Sprawna, szybka i konkretna obsługa Łukasza Końskiego.

94.254.128.67

Sylwia z Kutna

9 grudnia 2017

“Witam wszystkich ludzi którzy mają mega problemy finansowe tak jak ja kiedyś. Dlaczego kiedyś otóż żaden bank nie mógł mi pomóc w spirali długów jakie miałam dopóki nie trafiłam na stronę HABZA FINANSE dzięki Panu Łukaszowi Końskiemu odzyskałam chęci do życia i wiarę w ludzi. (więcej…)

Jacek S

7 grudnia 2017

The Best ,,,,,,,,,,,

Pan Marceli Kwaśniewski to jak Mikołaj Wyszedłem z czarnej DU……… Serdecznie polecam Firmę Habza Pełen profesjonalizm Sam już nie chcę się tu znaleźć ale polecę na pewno innym. Panie Marceli , cóż mogę powiedzieć .Wielki szacun i szacunek za obłędną wiedzę. Od wielu miesięcy spałem spokojnie. Pozdrawiam Jacek

89.73.221.103

Łukasz Sz.

7 grudnia 2017

“Treść opinii: Bardzo serdecznie dziękuję za udzieloną pomoc oraz dobrą radę  i polecam Pana Łukasza Końskiego. Profesjonalne podejście do sprawy i umiejętności działania pomogły rozwiązać moje problemy finansowe,chociaż sytuacja nie była za ciekawa. Polecam w 100%”

31.0.86.246

Magdalena

3 grudnia 2017

„Serdeczne podziękowania dla Pana Pawła Myśliński za ogromną pomoc w uzyskaniu kredytu.Pan Paweł profesjonalnie i bardzo poważnie zajął się moją sprawą, która była bardzo ciężka i nikt nie chciał się jej podjąć w mojej miejscowości. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy w uzyskaniu kredytu i jest w sytuacji jak się wydaje bez wyjścia. Panie Pawle jeszcze raz bardzo dziękuję. Pana praca to 10/10 :-)”

94.254.149.26

Michał

1 grudnia 2017

“Polecam Pana Jarosława Welmana. Czułem, że byłem obsługiwany przez profesjonalistę. Ocena 10/10 :)”

31.182.253.23

K.M.

30 listopada 2017

“Zdecydowanie polecam. Niespełna 3 dni zajęło dopełnienie wszelkich formalności. Rewelacyjny kontakt, błyskawiczne działanie. Zdecydowanie polecam p. Łukasza Końskiego. I dziękuję za pomoc w rozwiązaniu moich problemów.  Zadowolona klientka:)”

37.47.172.194

Filip

29 listopada 2017

“Dziękuję za pomoc Panu Jarosławowi Welmann. Zna się na rzeczy. Konkretny. Skuteczny w tym co robi, a robi dużo dobrego. Dziękuję firmie.”

89.77.193.46

Magdalena

27 listopada 2017

“Skorzystałam z usług firmy Habza Finanse, moją sprawą zajmował się pan Marceli Kwaśniewski – zdecydowanie polecam. Wiedza, zaangażowanie, profesjonalizm i – co najważniejsze – skuteczność. Bardzo dziękuję!”

82.139.15.110

Michał

24 listopada 2017

“Pan Łukasz Koński kolejny raz mi pomógł. ..mało powiedziane ze pomógł raczej stanął na głowie żeby wyciągnąć mnie z problemów.kontakt z Panem Łukaszem24h. Godny polecenia zaufania i nie ma dla Niego słowa NIE DA SIE.”

94.254.163.201

Grzegorz

24 listopada 2017

“HABZA Finanse – Bardzo rzetelna, profesjonalnie działająca firma. Długo walczyłem z bankiem o przyznanie jakiegokolwiek kredytu – kończyło się odmowami Do HABZA Finanse zadzwoniłem zupełnie przypadkowo. Nie spodziewałem się nawet że Pan Łukasz Koński, który odebrał telefon rozwiąże mój problem z którym zmagałem się kilka lat w ciągu kilku dni!!! (więcej…)

Piotr.O

21 listopada 2017

“Habza Finanse firma ktorej na prawde warto powierzyc swoje problemy finansowe szybko sprawnie i rzetelnie pelen profesionalizm i oddanie sprawie.Szczególnie serdeczne podziekowania dla Pana Łukasza Końskiego”

37.47.62.40

Joanna

21 listopada 2017

“Serdeczne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego za ogromną pomoc w uzyskaniu kredytu.Pan Łukasz Koński profesjonalnie zajął się moją sprawą i polecam każdemu kto potrzebuje pomocy w uzyskaniu kredytu na dobrych warunkach.Jeszcze raz dziękuję.”

94.254.149.26

Klaudia

17 listopada 2017

“Chciałam podziękować Panu Pawłowi Myślińskiemu 🙂  pomógł bez duzego problemu uzyskać kredyt a pomimo tego bezinteresownie pomaga dobrą radą również już po jego uzyskaniu. Dziękuję jeszcze raz i oby więcej takich kompetentnych pośredników”

83.9.17.161

iwona s

16 listopada 2017

“Bardzo dziekuje Panu Marcelemu Kwasniewskiemu  za profesjonalne podejscie szybko  rozwiazal moj problem finansowy Goraco polecam ludziom z klopotami finansowymi prosze zwrocic sie po pomoc zadowolona klientka”

188.146.172.233

Łukasz

16 listopada 2017

“Pan Jarosław Welman ten Pan zdjął mi pętlę z szyji zaciskajacych się coraz bardziej chwilowek to jest profesjonalistą w swojej dziedzinie. Jeszcze raz bardzo dziękuję przywrócił mi Pan chęci życia. Bardzo szybkie działanie i naprawdę pełen profesjonalizm. Polecam w 1000000%.”

31.0.41.58

Bogumiła

15 listopada 2017

“Firma godna polecenia. Szczególne podziękowania dla P. Łukasza Końskiego- człowiek o ogromnej wiedzy w dziedzinie finansów. Pozdrawiam.”

37.47.54.188

Sylwia

15 listopada 2017

“Miła , profesjonalna obsługa , pomoc w każdym zakresie. Polecam każdemu !”

83.10.131.203

Tomasz C.

14 listopada 2017

“Witam…. Cóż mogę napisać….polecam firmę HABZA FINANSE oraz Pana Łukasza Końskiego….!!! Byłem praktycznie w dużej głębokiej d…..A Pan Lukasz dokonał rzeczy niemożliwej….dzięki niemu i firmie HABZA uzyskałem bardzo dobre warunki kredytowania…. Dzięki tej sumie byłem w stanie posprzątać w swoich finansach!!! (więcej…)

Gosia

13 listopada 2017

“Habza Finanse to ludzie dla których nie ma sytuacji bez wyjścia. Pan Arkadiusz Buczek – dziękuję za profesjonalizm, bardzo dobry kontakt i szybkość w działaniu.

Dziękuję i polecam wszystkim, którzy mają problemy finansowe.”

79.184.202.88

PAtrycja

9 listopada 2017

“Chciałabym bardzo podziękować Panu Jarosławowi Welman za pomoc w uzyskaniu kredytu i za wytrwałość.

Dziekujjeee ;)”

37.47.52.160

Krzysztof

8 listopada 2017

“Ogromne podziękowania dla P. Izabeli Szermanowicz, która do końca walczyła aby pomóc mi wyjść z bardzo trudnej sytuacji finansowej w jakiej się znalazłem. To dzięki jej zaangażowaniu dziś mogę patrzeć na jutro z optymizmem. Moja wdzięczność nie zna granic.”

46.76.23.100

 

Barbara K.

8 listopada 2017

Dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za dokonanie tego, co w mojej ocenie było prawie niemożliwe. Bez wiszącego nade mną widma niespłaconej masy chwilówek i kłębiącego się przed drzwiami stada krwiożerczych windykatorów, wreszcie będę mogła spać spokojnie 🙂 Dziękuję też za rzeczowe podejście i konstruktywne porady, które zmobilizowały mnie do działania i uporządkowania starych spraw.

178.235.42.107

Monika

3 listopada 2017

“Dziękuję bardzo Panu Jarosławowi Welmanowi który pozbawił mnie kłopotów wyciągając  z pętli chwilówek w którą się uwikłałam, Warto zaufać Panu Jarosławowi, warto zaufać Habza Finanse.”

89.77.193.46

Mateusz

31 października 2017

“Ogromne podziękowania za pomoc w wyjściu z pętli chwilówek. Pan Jarosław Welman wykazał się profesjonalizmem. Dobry kontakt podczas całego procesu. Teraz mam jedną, uczciwą ratę do opłacenia na którą mnie stać. Bardzo polecam usługi firmy”

87.239.222.17

Agnieszka Prokurat

30 października 2017

“Serdeczne podziękowania dla Pana Łukasz Koński za szybką i bardzo profesjonalną pomoc. Polecam.”

37.47.17.249

 

Tomek

30 października

“Dziekuję Jaroslawowi Welman Dobra znajomosc rynku ,szybka reakcja.”

94.254.227.30

Elzbieta Pajak

26 października 2017

“Chcialam bardzo podziekowac Panu Marcelemu Kwaśniewskiemu za szybka reakcje i ze mile mnie Pan zaskoczyl ze niemozliwe jest mozliwe{pelen profesjonalizm} Otworzyl mi Pan drzwi do wyjscia z dlugu.Ta pomoc zaowocowala ze nauczylam sie zarzadzac swoimi finansami i nie popelniac wiecej takich glupot. Jeszcze raz bardzo dziekuje i bede polecac Pana i firme w przyszlosci. Dzieki Elzbieta”

193.200.133.227

 

Artur

18 października

“Witam. Chcialbym serdecznie podziekowac firmie HABZA a w szczegolnosci Panu Marcelemu Kwasniewskiemu za pomoc w uzyskaniu kredytu konsolidacyjnego chwilowek, z wynikiem pozytywnym! Pozdrawiam!”

94.254.130.20

Anna

17 października 2017 r

“Serdeczne podziękowania dla Pana Jarosława Wellman, który  bardzo szybko zajął się moją trudną sytuacją finansową. Wydawało mi się , że jest ona beznadziejna , ale Pan Jarosław sfinalizował w sposób szybki i  profesjonalny trudny kredyt. (więcej…)

Marta

16 października 2017

“Współpraca zakończona pomyślnie, chociaż na początku nie wierzyłam iż się wszystko uda. Dlatego też w tym miejscu szczególne podziękowania kieruję do pani Izabeli Szermanowicz – jest to właściwa osoba na właściwym miejscu oraz profesjonalista w każdym calu. (więcej…)

Tomasz Paśnik

10 października 2017

“Chciałbym bardzo podziękować Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc. Szybki kontakt, Interesuje się powierzoną sprawą, Polecam w 100% w czystym sumieniem Solidna osoba.”

78.133.141.10

M. Wełpa

3 października 2017

“Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z Panem Marcelem Kwaśniewskim. Oddzwonił do mnie dosłownie pare minut po złożeniu wniosku. Jest to osoba o bardzo dużym doświadczeniu w swojej branży, oferuje pomoc na najwyższym poziomie. Pomógł mi wyjść z mojej trudnej sytuacji i znowu moge spać spokojnie. Serdecznie polecam !”

89.67.105.172

Sroka P

30 września 2017

“Chciałbym bardzo podziękować Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc. Potrzebowałem pieniędzy i potrzebowałem ich szybko. Dodatkową trudność sprawiał fakt iż cały czas pracowałem i nie miałem czasu na wizyty w bankach. (więcej…)

Natalia A.

27 września 2017

“Olbrzymie podziękowania dla Pana Andrzeja Świerzbiński. Dzięki tej współpracy mogę znowu spać spokojnie. A wszystkim osobom co mają problemy finansowe i właśnie znaleźli się na tej stronie to z czystym sumieniem mogę powiedzieć że właśnie los się do Was uśmiechnął.”

77.253.53.54

Asia

24 września 2017

“Z całego serca pragnę podziękować Panu Marcelemu u Kwaśniewskiemu, który błyskawicznie zajął się moim beznadziejnym przypadkiem. Oddzwonił dosłownie 20 minut  a po wysłaniu  z mojego  z wniosku i już byłam spokojna. To człowiek o fachowej wiedzy i dużej empatii. Wydawało mi się, że w mojej sytuacji nic nie uda się zrobić. (więcej…)

PIOTR R.

22 września 2017

“SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA WYTRWAŁOŚĆ I CIĘŻKĄ PRACĘ W MOJEJ SPRAWIE PANU JAROSŁAWOWI WELMAN. KIEDY NIE MASZ JUŻ POMYSŁU JAK WYBRNĄ Z DŁUGU ZADZWOŃ NIE CZEKAJ BO  ON ZNAJDZIE SZANSĘ NA  SPOKOJNY SEN. KONKRETNY SKUTECZNY GORĄCO POLECAM.”

83.6.11.76

Katarzyna

21 września 2017

“Firma Habza jest godna polecenia, szczególne Pan Łukasz Koński. To profesjonalista, działa błyskawicznie, a jego wiedza jest na prawdę na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuję za okazane wsparcie i pomoc w rozwiązaniu problemów. Mam spokojny sen- a wszystko dzięki Panu Łukaszowi Końskiemu. Pozdrawiam serdecznie. W Habzie niemożliwe staje się możliwe…”

37.47.7.99

Ewelina

15 września 2017

“Pragnę gorąco podziękować Panu Marcelowi Kwaśniewskiemu za pomoc. Tylko on jeden zna naszą sytuację. Dzięki niemu wreszcie powoli będziemy wychodzić z kłopotów. Zamiast tracić czas na szukanie porad na forach kredytowych ,przez co można sobie narobić gorszego bałaganu dzięki pseudopośrednikom lepiej od razu skorzystać z oferty Habza.”

83.11.38.69

Mąż i żona

13 września 2017

“Chcieliśmy bardzo podziękować Panu Jarosławowi Welmanowi, za pomoc w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Pełen profesjonalizm, zaangażowanie . Jeszcze raz dziękujemy …”

94.254.183.46

Kucharska Urszula

13 września 2017

“Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panem Końskim w załatwianiu trudnego kredytu. Wszystko poszło pomyślnie szybko bez zbędnych formalności Polecam w 100%”

31.0.43.142

Ewa

11 września 2017

“Polecam, myślałam, że sprawa beznadziejna, a w tydzień kredyt był załatwiony. Podziekowania dla Pana Łukasza Końskiego za pomoc i zaangażowanie.”

77.115.45.55

Daniel

11 września 2017

“Firma na  ktora mozna liczyc i dolozy wszelkich staran by pomoc w splacie.Polecam”

88.199.39.135

Agata

11 września 2017

“Z pełną odpowiedzialnością polecam Habza Finanse, moją sprawę prowadził Pan Łukasz Koński dzięki któremu wszystko udało się załatwić sprawnie, szybko, profesjonalnie i prawie bez mojego udziału. Doświadczenie i wiedza w zakresie wszelkiej bankowości i potocznie zwanej papierologii sprawiły, że z łatwością uzyskiwałam potrzebne mi dokumenty w odpowiednich placówkach, zaoszczędziłam mnóstwo czasu i przede wszystkim nerwów. (więcej…)

Angelina

8 września 2017

“Ogromne podziękowania dla Pana Jarosława Wellmana za profesjonalizm, zaangażowanie oraz opiekę nad klientem na najwyższym poziomie. Sprawa beznadziejna, a jednak Pan Jarosław się jej podjął i zakończył ze skutkiem pozytywnym. Jeszcze raz ogromnie dziękuję i polecam współprace z tą firmą.”

192.162.63.13

Kamii

5 września 2017

“Wszystkim, którzy znaleźli się “na zakręcie ” polecam współpracę z Habza Finanse, szybka reakcja ze strony pośredników, szybkie załatwienie formalności by znów wyjść na prostą. Podziękowania dla pana Jarosława Welmana za sprawne załatwienie mojej sprawy👍”

94.254.225.128

Karolina

29 sierpnia 2017

“Chciałam gorąco podziękować Pani Ewie Czupajło za pomoc. To anioł nie kobieta. Bardzo szybko i sprawnie rozwiązała mój problem. Dzięki niej zaczełam nowe życie.  Z całego serca jej dziękuje i życzę wszelkiej pomyślności.”

94.254.154.140

Natalia

29 sierpnia 2017

“Ogromnie polecam Panią Anetę Molendowską, ogromny profesjonizm, wyrozumiałość i wparcie na każdym etapie procesu. Z całego serca dziękuję za pomoc i wsparcie, oraz za wolne wieczory spędzone nad moją sprawą 🙂 lepiej trafić nie mogłam, mam nadzieję, że nie zrezygnuje Pani szybko z tej pracy, bo jest Pani genialna w tym co robi! bardzo bardzo dziękuję!”

37.248.156.104

Marcin

28 sierpnia 2017

“Wyjątkowo polecam Pana ŁUKASZA KOŃSKIEGO, który profesjonalnie zajął się moją sprawą. Szybkość i skuteczność działania na najwyższym poziomie (3 dni – licząc weekend). Polecam wszystkim osobom w trudnej sytuacji finansowej. (więcej…)

Dorota J.

28 sierpnia 2017

Gorąco polecam Habza Finanse. Pomogli mi wyjść z kryzysowej sytuacji. Mimo problemów p. Ewa Czupajło doprowadziła moją sprawę do końca. Jej życzliwość i wsparcie były dla mnie nieocenione. Polecam!!!

188.146.130.253

Zbyszek

26 sierpnia 2017

“Super firma!!!Szczególnie polecam Pana Jarosława,szybko i sprawnie pomaga w najtrudniejszych sprawach!!!!”

89.72.61.115

Ewelina

21 sierpnia 2017

“Chciałam z tego miejsca bardzo podziękować za pomoc Panu Jarosławowi Wellmanowi. Niesamowity człowiek, który od samego początku stał na wysokości zadania, i dzięki któremu poradziłam sobie z sytuacją, która wydawała się być bez wyjścia. Konkretne podejście do tematu, konkretny człowiek na odpowiednim miejscu. Dziękuję raz jeszcze za wszystko i szczerze polecam z całego serca!”

89.65.43.190

Monika

21 sierpnia 2017

“Bardzo polecam współpracę, Państwo zawsze znajdują wyjście z każdej, nawet ciężkiej, sytuacji. Szczególnie polecam współpracę z Panią Dianą Oleszczuk, rzeczowa, bardzo miła i pomocna osoba. Jeszcze raz serdecznie polecam”

195.205.242.66

Magdalena

16 sierpnia 2017

“Polecam współpracę z firmą HABZA finance . Dziękuję za szybkie i skuteczne działanie Panu Jarosławowi Welman .Dzięki niemu wiem że nie możesz się poddawać jeśli chcesz się jeszcze uśmiechać..JEST SZCZERYM CZŁOWIEKIEM JASNO OCENIA MOŻLIWOŚCI DZIAŁANIA.POLECAM WSPÓŁPRACĘ.”

83.6.32.16

Mateusz

14 sierpnia 2017

“Dziękuję za profesjonalną obsługę i polecam pana Łukasza Końskiego z Habza Finanse. Wykazał się w mojej sprawie profesjonalnym, wytrwałym działaniem, merytorycznym podejściem oraz dużym zaangażowaniem.”

188.146.35.72

Marzena

10 sierpnia 2017

Polecam firmę Habza Finanse a w szczególności Pana Marcelego Kwaśniewskiego, który pomógł mi w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Dziękuję P. Marcelemu Kwaśniewskiemu  za  bardzo profesjonalne i fachowe podejście.

185.124.187.112

Ewa

10 sierpnia 2017

Dziękuję za pomoc w wyjściu z trudnej sytuacji. Dzieki szybkiemu i skutecznemu działaniu Państwa przedstawiciela, Pana Marcelego Kwaśniewskiego moja sytuacja finansowa uległa znacznej poprawie. Naprawdę poczułam się zaopiekowana 🙂 Pozdrawiam i będę polecać.

193.201.167.254

Joanna

9 sierpnia 2017

“Serdecznie polecam firmę Habza w najtrudniejszych przypadkach związanych z zadłużeniem.  Szczególnie dziękuje p. Kasi Czarneckiej za współprace, za szybkość w działaniu, za indywidualne podejście do klienta, a profesjonalizm. Oceniam bardzo dobrze współprace z p. Kasią. Polecam”

37.47.45.191

Piotr K.

9 sierpnia 2017

Jestem niezmiernie zadowolony ze współpracy z Habza Finanse a szczególnie z Panią Izabelą Szermanowicz, która jest w stanie uruchomić każdy “trudny” kredyt. A do tego dotrzymuje terminów i wnioskowanych kwot kredytów. Szczerze polecam.

80.55.70.73

Beata

8 sierpnia 2017

Serdecznie polecam firme Habza w najtrudniejszych przypadkach związanych z zadłużeniem. Nie wiem nawet jak dziękować Pani Izie Szermanowicz i Panu Andrzejowi Swierzbińskiemu za pomoc. Działają niesamowicie sprawnie, intensywnie. Wydaje mi się,ze wiedzą wszystko w danym temacie. (więcej…)

Małgorzata

8 sierpnia 2017

“Polecam,polecam jeszcze raz polecam Firmę Habza Finanse wszystkim tym, którzy wpadli w pętle chwilówek i innych kredytów. To dzięki Pani Ewie Czupajło  mogę już dziś spać spokojnie!!! Indywidualne podejście do sprawy,a było ciężko,gdyż tak zaplątałam się w sieci chwilówek i nie tylko, że nie widziałam już dla siebie wyjścia. (więcej…)

klient

31 lipca 2017

“Bardzo dziękuję za szybką i rzetelną obsługę p. Kasi Czarneckiej. Potrafi wybrnąć z najtrudniejszej sytuacji – gdzie wydawało by się że nie uda się już nic zrobić. Jestem bardzo zadowolony.”

37.47.45.191

MATEUSZ

26 lipca 2017

“Wszystko jasno wyjaśnione.Bez problemowy kontakt. Zdecydowanie polecam Pana Łukasza Końskiego.”

83.1.195.218

Katarzyna G.

25 lipca 2017

“Indywidualne podejście do klienta i jego potrzeb, elastyczność, profesjonalizm  i szybkość działania to tylko niektóre z wielu zalet tej firmy. Szczególnie polecam jako pośrednika panią Katarzynę Czarnecką, z którą miałam okazję współpracować. Dzięki pani Kasi mogę spełniać swoje marzenie o własnym domu 🙂 Gorąco polecam!!!”

37.47.1.64

Ewelina

23 lipca 2017

“Dziękuję Pani Kasi Czarneckiej za poświęcony czas i włożone serce byłam naprawdę w bardzo złej sytuacji z której pomogła mi wyjść..  Dziś już nie martwię się o jutro. Dziekuje”

31.0.68.23

Kinga

20 lipca 2017

“Gorąco polecam Habza Finanse wszystkim tym, którzy doświadczyli problemów finansowych. To dobry i skuteczny partner w rozwiązywaniu tego typu problemów. W szczególności składam serdeczne podziękowanie Panu Łukaszowi Końskiemu za cierpliwość, okazane zaufanie i przemiłą współpracę na bardzo wysokim poziomie.”

95.160.157.252

Julia

19 lipca 2017

“Z czystym sumieniem mogę polecić pośredników z firmy HABZA Finanse, a w szczególności Pana Łukasza Końskiego, który profesjonalnie zajął się moja sprawą i pomógł mi rozwiązać problemy finansowe.Wszystko zostało załatwione sprawnie i w miłej atmosferze. Dziękuję  za okazaną pomoc i poświęcony czas.POLECAM !!!”

78.8.191.186

Michał

17 lipca 2017

“Serdecznie dziękuje firmie Habza finanse a w szczególności panu Pawłowi Myślińskiemu ktory poprowadził moją sprawę. Wasza firma pomogła mi juź drugi raz co świadczy o profesjonalizmie i skuteczności. Pan Paweł jest specjalistą w tym co robi, wiedział co robić w kazdej trudnej sytuacji. Zawsze znalazło się jakieś wyjscie. Udalo sie uzyskać spory kredyt ktory pomogł mi wyjsc z kłopotów. (więcej…)

Marcin

17 lipca 2017

“Dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu.”

159.205.95.98

Marlena

14 lipca 2017

“Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pan Marceli Kwaśniewski pomógł mi wyjść z naprawdę beznadziejnej sytuacji, z której sama nie widziałam już wyjścia. Wszystko zostało załatwione sprawnie i w miłej atmosferze. Jak najbardziej polecam!”

83.31.142.9

Renata

13 lipca 2017

“Chciałabym podziękować za błyskawiczną pomoc w trudnej sytuacji, szczególne podziękowania dla Pana Marcelego Kwaśniewskiego za profesjonalizm i zaangażowanie.”

213.216.112.107

Ewelina

10 lipca 2017

“Chciałam serdecznie podziękować Pani Kasi Czarneckiej za okazaną pomoc…dzięki niej od kilku dni śpię spokojnie i nie martwię się o przyszłość.. jest Pani wielka jeszcze raz dziękuję!:))”

31.0.47.238

Wojtek

7 lipca 2017

“Za pośrednictwem tej strony, chciałbym złożyć na Wasze ręce serdeczne podziękowania za udzieloną mi pomoc. W szczególności chciałbym podziękować Panu Arkadiuszowi Buczkowi który niemiłosiernie musiał namęczyć się z moimi problemami. Zarówno cała firma jak i ludzie tam pracujący znają się na tym co robią. (więcej…)

Anna

7 lipca 2017

“Dziękuję panu Jarkowi Welmanowi  za kompetentną, sprawną i mila obsługę. Jego profesjonalizm pozwolił na bardzo szybkie i pozytywne załatwienie dość skomplikowanej sprawy i szczerze mogę polecić jego usługi.”

37.247.227.250

Piotr

2 lipca 2017

Serdecznie dziękuję, w imieniu własnym i żony, Panu Łukaszowi Końskiemu za udzieloną pomoc. Sytuacja wyglądała na beznadziejną, bo moje zadłużenie było ogromne, a dochody niskie, jednak dzięki pomocy Pana Łukasza udało się wyjść na prostą.

89.69.116.254

Patrycja

30 czerwca 2017

Witam Szczególne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego za profesjonalne podejście do sprawy, bardzo miła obsługa, mimo iż sprawa się trochę przeciągnela oczywiście nie z winy Pana Łukasza to została załatwiona pomyślnie 😀 jeszcze raz ogromne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego 😉 jak najbardziej polecam współpracę.

37.248.153.201

Paweł

27 czerwca 2017

“Bardzo polecam Pana Łukasza Końskiego pomógł w wydawać by się mogło beznadziejnej sytuacji.”

91.233.157.130

Blanka

26 czerwca 2017

“Polecam, współpraca z Habza Finanse to sposób na szybkie pozbycie się problemów finansowych.”
195.117.61.251

Kuuuuba

22 czerwca 2017

“Co tu dużo pisać. Dziękuję Panu Jarosławowi Welman oraz przedsiębiorstwu Habza  Finanse. Poddanie się dyrektywom Pana Jarosława, może na początku zniechęca do współpracy, oraz skłania do refleksji na temat “czym sobie zasłużyłem na taką szczerość ze strony owego jegomościa”, ale jak wiemy liczy się skutek. Otóż skutek naszej współpracy był lepszy, niż zakładałem w najśmielszych marzeniach, (więcej…)

Małgorzata

19 czerwca 2017

“Polecam firmę HABZA. Pełny profesjonalizm. Szybkie i pozytywne załatwienie sprawy. Podziękowania dla Pana Pawła Myślińskiego za zrozumienie, zaangażowanie i kompetentne podejście.  Dziękuję”

5.184.193.145

adgaM

19 czerwca 2017

“Mialam bardzo trudna sytuacje finansowa, kredyt, pozyczki na niebagatelna kwote, karta kredytowa wykorzystana do 0 i limit w koncie wykorzystany do 0. Mimo dosc sporych zarobkow, nie moglam uzyskac nigdzie konsolidacji, nie mowiac o dodatkowej gotowce na splate pozyczek. Bylam w kropce… a parabanki dobieraly sie do mnie uporczywie dzwoniac. Wiedzialam ze za 3dni nie dam rady splacac w terminie “chwilowek chwilowka”. (więcej…)

Janeczek

16 czerwca 2017

“Pan Jarosław Welman załatwił sprawę kredytu moment. Konkretny gościu, bez owijania i na temat. Bardzo dzięki i pozdrawiam kontakt trzymam. Pozdro.”

178.217.195.5

Magdalena O.

14 czerwca 2017

“Polecam firmę Habza  i dziękuję Panu Marcelowi Kwaśniewskiemu za bardzo szybką i fachową pomoc.”

212.160.172.85

Dorota M.

14 czerwca 2017

“Bardzo dziękuję Panu Jarosławowi Welmanowi za szybkie i profesjonalne załatwienie wyjątkowo trudnego kredytu. Polecam wszystkim Pana Welmana, z całą pewnością znajdzie On skuteczne rozwiązanie nawet dla beznadziejnych sytuacji.”

5.172.232.182

Milena

14 czerwca 2017

“Dziwią mnie wszystkie pozytywne wpisy,oczywiście kredyt załatwiony+karta bardzo drogo niekorzystnie co wyszło w praktyce.Brak potwierdzenia prowizji,a prowizja bardzo wysoka,brak kontaktu i moim zdaniem nie zbyt uczciwie załatwiony kredyt ale to moje zdanie ja nie polecam!!”

188.146.143.85

Dorota R.

11 czerwca 2017

“Polecam gorąco firmę HABZA ,szczególne podziękowania dla p.PAWŁA MYŚLIŃSKIEGO i p.EWY CZUPAJŁO za okazaną pomoc,profesjonalizm,poświęcony czas. Super opieka nad klientem. Dzięki nim rozwiązałam swoje problemy finansowe. POLECAM”

217.99.247.110

Mirosława

7 czerwca 2017

“Składam wielkie podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego!!! Człowiek , który nie zostawi Cię bez pomocy , kiedy masz problem. Zwracasz się o wsparcie finansowe i Pan Łukasz działa  natychmiast. (więcej…)

SYLWIA

1 czerwca 2017

“Serdeczne podziękowania dla Pana Jarosława Welmana za pomoc której mi udzielił.Sprawił  że chce mi się żyć.Bardzo polecam firmę Habza dla osób które wpadły w spiralę długów.Jeszcze raz bardzo dziękuję.”

87.205.243.69

Oddłużona:)

30 maja 2017

“Pan ŁUKASZ KONSKI!!!!!zloto nie człowiek mimo mojej tragicznej sytuacji pomógł mi wyjsć z długów i żyć spokojniej!!!!Inni nie dali rady Pan Łukasz Konski poradził sobie POLECAM POLECAM POLECAM”

94.254.240.16

Edyta

30 maja 2017

“Witam 😃. Co tu napisać,co tu napisać? Nie ma innej możliwości jak to że wszystko pozytywnie i jestem zadowolona. Moją sprawą zajął się Pan Łukasz Koński… Z czego bardzo się cieszę. Wszystko sprawnie,bardzo dobry kontakt nawet 1 maja!!!!Mogłam dzwonić niemal o każdej porze. (więcej…)

Sandra

30 maja 2017

“Podziekowania dla Pana Jaroslawa Welman za pomoc, w kilka dni zalatwil dla mnie cos co bylo nie mozliwe. W bardzo profesjonalny , mily a nawet i opiekunczy sposob sie mna zajął. Jeszcze raz bardzo dziekuje :)”

94.254.178.153

Karolina

29 maja 2017

“Z całego serca polecam ! Wprawdzie nie udało się uzyskać kredytu ze względu na złą sytuację kredytową, jednakże zaangażowanie i poświęcenie Pana Jarosława Welmana godne pochwały!”

5.172.239.25

 

Bartosz

23 maja 2017

“Jak ktoś mówi że nie da się czegoś zrobić to przychodzi Pan Welman i to zrobi. Konkretny człowiek na właściwym miejscu. Pomógł, zorganizował pomoc, dał wsparcie. Polecam.”

87.205.55.157

Karo

19 maja 2017

“Profesjonalna, staranna obsługa mojej kiepskiej sytuacji (chwilówki) We wtorek złożyłam wniosek o pomoc, w środę byłam na spotkaniu, a w czwartek już było po wszystkim. Polecam Pana Marceli Kwaśniewski!!!”

79.185.167.216

Aaaannnaaaa

18 maja 2017

“A mi nie pomogli. Może i sie starali ale sie nie udało. Mialam wrazenie ze przez 2tyg tylko ściemniali a potem jednego dnia okazalo sie ze nic sie nie da zrobić. Trudno”
213.146.52.98

Aleksandra

18 maja 2017

“Polecam firmę Habza Finanse i dziękuje za pomoc, a w szczególności panu Łukaszowi Końskiemu. Dzięki Panu Łukaszowi to co wydawało się beznadziejne i niemożliwe okazało możliwe. Dziękuje jeszcze raz za pomoc i zaangażowanie.”

193.24.245.85

Iwona W.

17 maja 2017

“Profesjonalny i skuteczny pośrednik pan Welman.

Bardzo pomocny,stale w kontakcie .Sprawa trudna załatwiona pozytywnie .Bardzo dziękuję i polecam wszystkim firmę Habza Finanse i Pana Welman.

Solidna firma.”

83.10.21.242

 

Ewa

15 maja 2017

“Firma Habza Finanse godna polecenia. Szczególne podziękowania dla Pana Łukasza Końskiego za profesjonalne podejście do sprawy, bardzo miła obsługa, szybkie działanie, spełnienie oczekiwań w 100%. Polecam. Dziękuję jeszcze raz Panu Łukaszowi.”

85.14.102.146

Patryk

8 maja 2017

“Szczerze polecam, fachowa i szybka obsługa.”

89.67.114.143

Małgorzata

4 maja 2017

“Bardzo dziękuję za zajęcie się moją sytuacją Pani Izabeli Szermanowicz. Dzięki Niej i Jej profesjonalnemu oraz pełnemu zrozumienia podejściu udało rozwiązać moje finansowe problemy. Bardzo dziękuję i polecam! Warto!”

188.124.173.238

Moli

27 kwietnia 2017

“Wysoki profesjonalizm i empatia pana Łukasza Końskiego pozwala wyjść z sytuacji, w której wyjścia nie widać. Fachowo i rzeczowo.  Wysoka kultura osobista i pełne zaangażowanie w sprawę. Duża odległość nie stanowi problemu. Bardzo dziękuję i życzę dalszych sukcesów panie Łukaszu:)”

83.9.70.244

Barbara

25 kwietnia 2017

“A ja jestem w trakcie załatwiania całego oddłużenia i mimo tego gdyby nawet się firmie nie udało to bije pokłony ogromnej wdzięczności za ludzkie podejście i ciepłą rozmowę oraz zrozumienie klienta zadłużonego. Polecam chociażby próbę podjęcia walki z długami właśnie z tą firmą.”

46.169.81.245

Daniel

21 kwietnia 2017

“Polecam wszystkim którzy mają problem z chwilówkami i nie tylko korzystałem z usług tej firmy i dzięki nim mogę spać spokojnie. Dziękuje panu Damianowi za załatwienie mojej sprawy , firma działa szybko i rzetelnie i naprawdę pomaga i  załatwia wszystkie formalności. (więcej…)

Krzysztof

21 kwietnia 2017

“Bardzo dziękuję firmie Habza Finanse, a zwłaszcza Panu Jarosławowi Welmanowi za pomoc w bardzo trudnej sytuacji. Profesjonalizm, wysoka kultura osobista, pełne zrozumienia podejście do klienta, a przede wszystkim skuteczność Pana Jarosława sprawiły, że o firmie Habza Finanse mogę powiedzieć, że rzeczy niemożliwe załatwia “od ręki”, a choć na cud musiałem chwilę poczekać, to jednak naprawdę niedługo! Bardzo gorąco dziękuję!”

188.146.70.55

Adrian

16 kwietnia 2017

“Świetna firma, bardzo szybkie i profesjonalne usługi. Ludzkie podejście do problemu i rozwiązanie sprawdzonymi metodami, a nie metodą prób i błędów. Osobiście bardzo polecam usługi Pana Kwaśniewskiego. Posiada spore doświadczenie w branży i z łatwością znajduje możliwe rozwiązania, a współpraca z nim jest bardzo przejrzysta, szybka i przyjemna. (więcej…)

Barbara

7 kwietnia 2017

“Bardzo dziękuję za pomoc Pani Izabeli Szermanowicz za jej profesjonalizm i ludzkie podejście do mojej Bardzo trudnej sytuacji .Jej upór się opłacił bo się udało 🙂 telefon z dobra informacja od Pani Izy pozwolił mi wreszcie myśleć o czymś innym niż moja beznadziejna sytuacja finansowa .Poza tym Pani Iza to bardzo miła i życzliwa osoba .Dziękuję też p. Andrzejowi.”

83.4.121.250

Aneta

7 kwietnia 2017

“Polecam w 100% firmę Habza Finanse a w szczególności osobę Pana Łukasza Końskiego. Wysoki profesjonalizm, niesamowita skuteczność i szybkie działanie. Potrafi pomóc naprawdę w tak trudnych sytuacjach, kiedy już człowiekowi wydaje się, że nic nie jest możliwe.”

213.238.64.2

 

Michał

3 kwietnia 2017

Serdecznie dziękuję firmie Habza Finanse i panu Jarosławowi Welmanowi który zajął się moją sprawą, jest profesjonalistą w tym co robi , jest w pełni zaangażowany i rzetelny , informuje o postępach w sprawie ,  mówi co należy zrobić, co przygotować, pomaga zachować spokój i zimną krew. To bardzo ważne bo momentami już myślałem że już nic nie wyjdzie z tego , lecz udało sie uzyskać kredyt , spłaciłem chwilówki, i wychodze na prostą. (więcej…)

Krzysztof

1 kwietnia 2017

Polecam każdemu firmę Habza Finanse. Szczególnie dziękuję p. Łukaszowi Konskiemu zrobił wielką rzecz. wyprowadził mnie z beznadziejnej sytuacji. Teraz dzięki niemu lepiej patrzę na świat. Jestem mu bardzo wdzięczny za to co dla mnie zrobił i jestem pełen podziwu że udało się wyjść z długów. Jeszcze raz dziękuję. Odwalił pan kawał dobrej roboty. Pozdrawiam

5.172.237.216

Andrzej

27 marca 2017

“Bardzo polecam firmie Habza Finanse. Przy mojej sprawie pełnym profesjonalizmem wykazal sie Pan Andrzej Swierzbinski oraz Pani Iza Szermanowicz. Gdy tracilem nadzieje oni ja przywrocili, goraco polecam:)”

94.254.129.233

Mirosław

24 marca 2017

“Szczególnie polecam Pana Łukasza Końskiego, jego pomoc w mojej sprawie okazała się darem z niebios, którego dokonał szybko i profesjonalnie. Dzięki jego pomocy udało mi się wyjść z długów których sam nie był bym w stanie spłacić.”

78.10.208.98

Joanna

23 marca 2017

Serdecznie polecam firmę Habza Finanse !!! Panie Prezesie dziękuję za przydzielenie do mojej trudnej  sprawy p. Łukasza Końskiego!!! Dokonał ”niemożliwego”. Pełne zaangażowanie i profesjonalizm p. Łukasza pomogło! Bardzo dziękuję:-)

94.254.162.127

Łukasz W

20 marca 2017

“W 100% polecam , Pan Łukasz Koński wykazał się profesjonalizmem i fachowym podejściem, wszystko sprawnie i szybko a nawet tak poszedł na rękę że przyjechał prawie 400 km i zalatwilismy sprawę. A ja splacilem dług za co DZIĘKUJE”

94.254.146.25

Agnieszka

16 marca 2017

“Dziękuję panu Andrzejowi Świerzbińskiemu.Dokonał wydawało mi się”niemożliwego”,pomógł mi wyjść z totalnego dołka… Życzliwość i pełen profesjonalizm!Jak dla mnie… cudotwórca 😊 DZIĘKUJĘ”
31.0.69.176

Michał

1 marca 2017

“Dziękuję za pomoc firmie Habza która wydostala mnie z problemów A szczególnie Panu Łukaszowi  który prowadził moją sprawę. polecam”

94.254.162.182

Dorota Kalinowska

22 lutego 2017

“Serdecznie polecam współpracę z firmą Habza Finanse. Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę, indywidualne i ludzkie podejście do klienta. Za szybkie i rzetelnie działania, za stały kontakt, a wszystko to w bardzo miłej i przyjaznej atmosferze. W sposób szczególny chciałam podziękować Panu Marcelemu Kwaśniewskiemu, za opiekę nad moją sprawą od początku do końca. Panie Marceli Dziękuję i Serdecznie Pozdrawiam.”

37.72.121.22

Magdalena

21 lutego 2017

“Serdecznie polecam współpracę z Panem Marcelim Kwaśniewskim.  Pan Marceli pozyskał dla mnie kolejny kredyt na jeszcze bardziej atrakcyjnych warunkach. Wszystko przeprowadzone niezwykle szybko i profesjonalnie. Pan Marceli jak zwykle był ze mną aż do finalnego podpisania umowy w banku. Naprawdę gorąco polecam!”

31.179.191.62

Emilia D

16 lutego 2017

“Z całego serca dziękuje Panu Jarosławowi za pomoc w uzyskaniu kredytu, który pomógł mi w wydostaniu się z wielu różnych zadłużeń. Od dziś mogę już spać spokojnie bez zmartwień.”

94.254.226.105

Agnieszka z Lublina

7 lutego 2017

“Polecam firmę Habza Finanse, a w szczególności Pana Damiana, który zajął się moją sprawą bardzo profesjonalnie. To co wyróżnia firmę, a przede wszystkim pracujących tam ludzi to UCZCIWOŚĆ i zaufanie, a na tych cechach najbardziej mi zależało. Dzięki Panie Damianie, pozdrowienia dla całej ekipy Habza.”

89.68.43.137

Beata D.

31 stycznia 2017

“Dziękuję bardzo za profesjonalną pomoc Panu Damianowi i Pani Aleksandrze. Pomogli mi wyjść z ciężkiej sytuacji finansowej i chwilówek.  Dzięki Pani Aleksandrze i Panu Damianowi mogłam spłacić wszystkie chwilówki, a nie było ich mało. Są bardzo mili działają szybko. Jeszcze raz bardzo dziękuję i naprawdę polecam dalej. Pozdrawiam.”

78.88.186.14

Maciek

22 stycznia 2017

“Szczerze polecam, profesjonalne i szybkie podejście do tematu. Miałem przyjemność korzystać z pomocy Pana Łukasza Końskiego. Prawdziwy profesjonalista!!! Dziękuję za pomoc.”

188.146.61.79

 

Agata

19 stycznia 2017

“DZIĘKUJĘ firmie Habza Finanse… Pan Marceli Kwaśniewski, pomógł mi rozwiązać moje problemy finansowe,  trwało to raptem 2 dni, a wszystko telefonicznie i mailowo, super fachowiec z dużą wiedzą. Dzięki raz jeszcze, będę Pana polecać i chętnie w razie potrzeby wrócę po pomoc.”

5.172.236.155

 

Katarzyna Huszcza

7 stycznia 2017

“Polecam  firmę Habza Finance, w szczególności zaś p. Jarosława Welmana za pełen profesjonalizm. We współpracy pan Jarek wykazał się pełną kompetencją, empatią i życzliwością. I choć zdarzyło się,  że upomniał po ojcowsku dla dobra klienta, nie przyćmiło to jego zawodowych umiejętności. Skuteczny i wytrwale dążący do celu.”

79.186.9.8

 

Maciej

9 stycznia 2017

“Podziękowania dla Jarosława Welmana, zasługuje naprawdę na duży szacunek. Pomógł mi wyjść z problemów, gdzie inni odmawiali. Teraz zamiast 1500 / miesiąc I 25. 0 długu, spłaciłem 15000 naraz I rata 605 zł. Wyszedłem na prostą i nie muszę już płacić parabankom i innym oszustom. (więcej…)

Katarzyna Wysmułek

30 grudnia 2016

“Chciałam raz jeszcze podziękować Panu Pawłowi Myślińskiemu za pomoc, miałam straszne kłopoty, wpadłam w spiralę chwilówek, tak strasznych, że miałam ogłosić upadłość konsumencką albo się zabić, miałam problemy zdrowotne spowodowane kłopotami z finansami –  Pan Paweł uratował mi życie i pomógł wyjść z kłopotów, dziś się uśmiecham i jest mi lżej. Gdyby ktoś miał kłopoty polecam Pana Pawła – gdyby wszyscy urzędnicy i bankowcy byli tak mili świat byłby lepszy. (więcej…)

Marta

29 grudnia 2016

“Pan Łukasz poszedł do sprawy profesjonalnie i bardzo mi pomógł w skomplikowanej sytuacji finansowej. Szybki kontakt, bez biurokracji. Polecam.”

46.148.147.44

Marek N.

23 grudnia 2016

“Gorąco polecam usługi Habza Finanse. Fachowe pośrednictwo, pomoc w trudnych sytuacjach, szczególne podziękowania  za profesjonalizm i pomoc panu Łukaszowi Końskiemu z Habza Finanse. Mimo trudności pan Łukasz poprowadził sprawę do końca. Dziękuję.”

37.47.133.162

 

Bartek

30 listopada 2016

“Chciałbym podziękować firmie Habza Finanse i jej pracownikowi, który prowadził moją sprawę tj. Pan Marceli Kwaśniewski. Wpadłem w krąg długów i to nie małych zaczynając od kredytów bankowych aż po chwilówki. (więcej…)

Patrycja

18 listopada 2016

“Polecam firmę Habza Finanse. W szczególności  p.Łukasza Końskiego, człowieka o złotym sercu, który pomógł wyplątać się z moich problemów finansowych. Serdecznie dziękuję.”

31.182.94.41

 

Beata L.

16 listopada 2016

“Bardzo dziękuję za pomoc całej firmie. A w szczególności Panu Łukaszowi Końskiemu. Dzięki Niemu pojawił się u mnie uśmiech na twarzy. Dziękuję.”
78.11.53.58

 

Agnieszka

15 listopada 2016

“Otrzymałam pomoc natychmiastową i fachową. Nic mnie nie interesowało, bo Pan Marceli czuwał nad wszystkim. Gorąco polecam, miło, sprawnie i fachowo. Super pośrednik – facet z powołaniem i wiedzą.”

83.238.183.130

 

Magdalena

14 listopada 2016

“Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Pan Marceli Kwaśniewski, w niezwykle profesjonalny sposób uzyskał dla mnie kredyt na bardzo dobrych warunkach i w pożądanej kwocie, mimo iż mój BIK nie był najlepszy. Wszytko odbyło się bardzo szybko (w przeciągu 2 dni) i ani na moment nie zostałam pozostawiona samej sobie. (więcej…)

Sonia

11 listopada 2016

“Genialny PAN Łukasz nie dość, że przystojny to zaradny. Życie mi uratował.”

94.254.179.155

 

Helena

29 października 2016

“To godna zaufania firma nie miałam żadnej perspektywy na kredyt a Pan ŁUKASZ KOŃSKI zdziałał cuda w prawdzie nie mam jeszcze pieniędzy na kącie ale mam decyzje pozytywna POLECAM to była ostatnia deska ratunku i się udało:))”

91.234.127.226

 

Adrian

30 października 2016

“Habza Finanse to zdecydowanie firma godna polecenia, w szczególności podziękowania należą się Panu Marcelemu Kwaśniewskiemu, który w bardzo profesjonalny sposób pomógł mi odzyskać spokój i płynność finansową, jego cierpliwość i rzetelne podejście do sprawy doprowadziły sprawę do pozytywnego zakończenia.”

83.28.252.238

Kasia

28 października 2016

“Usługi tej firmy mogę szczerze polecić pełen profesjonalizm życzliwe podejście do klienta . Pan Łukasz Koński z pełnym zaangażowaniem zajął się moją dość trudną sytuacją służył radą i pomocą a formalności z przyznaniem kredytu zajęły dosłownie kilka dni. Bardzo dobry kontakt mailowy i telefoniczny. (więcej…)

Aneta

26 października 2016

“Zdecydowanie polecam Habza Finanse oraz pośrednika Pana Marcelego Kwaśniewskiego. Dzięki jego rzetelności, skuteczności, zaangażowaniu oraz szerokiej wiedzy na temat  kredytów oferowanych na dany moment udało się w bardzo krótkim czasie uzyskać kredyt na świetnych warunkach. (więcej…)

Maria

22 października 2016

“Dzięki Panu Łukaszowi Końskiemu i jego doświadczeniu i zaangażowaniu byłam w stanie wyjść z problemu finansowego. Bez problemowy kontakt, szybkie działanie, pełen profesjonalizm! Polecam w 100%!”
109.241.199.188

Bogdan

21 października 2016

“Bardzo polecam firmę Habza, i pana ŁUKASZA KOŃSKIEGO, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, profesjonalizm w każdym calu, bardzo dobry kontakt z klientem. Uratował mnie z ogromnej opresji, jest świetny w tym co robi!!! Jeszcze raz wielkie dzięki.”
94.254.145.89

Mateusz

5 października 2016

“Miałem przyjemność współpracować z Panem Marcelim Kwaśniewskim, którego profesjonalizm i zaangażowanie bardzo pomogły mi w uzyskaniu trudnego kredytu. Mogę z całego serca polecić współpracę z panem Marcelim i firmą Habza Finanse.”

217.115.65.18

Kinga

27 września 2016

“Gorąco polecam!!! Jestem bardzo zadowolona z pomocy Habza Finanse a dokładnie pomocy Pana Łukasza. Zajął się naszą sprawą mimo że wyjścia dla nas nie było. Bardzo życzliwa i rzetelna pomoc. Super kontakt zarówno mailowy jak i telefoniczny. Panie Łukaszu jeszcze raz bardzo dziękujemy!!!”
83.21.147.24

Agata

“Wszystkim bardzo polecam Firmę Habza  Finanse, a w szczególności Pana Jarosława Welmana , który jest bardzo konkretny i mega profesjonalny w swojej pracy.”

46.171.71.226

Wiśniewski Damian

21 września 2016

“Witam, skorzystałem z usług Habza Finanse i jestem naprawdę zadowolony ze współpracy z Panem Łukaszem Końskim bardzo mi pomógł choć nie było łatwo wszystko się udało profesjonalizm zaangażowanie w prace polecam każdemu.”

89.229.82.22

Katarzyna

29 sierpnia 2016

“Wydawało mi się, że jestem w beznadziejnej sytuacji: masa pozaciąganych chwilówek (ponad 30.000 zł), zobowiązanie kredytowe w banku, karty kredytowe z wykorzystanym limitem. Dodatkowo 3 dni wcześniej bank odmówił mi kredytu. Na moje szczęście trafiłam do Habza, gdzie pan MARCELI KWAŚNIEWSKI przeprowadził ze mną profesjonalną i bardzo rzeczową rozmowę, jednocześnie błyskawicznie przygotowując mnie do rozwiązania moich finansowych problemów. (więcej…)

Dawid

9 sierpnia 2016

“Szybka konsolidacja chwilówek pozwoliła mi wyjść z trudnej sytuacji kredytowej która ciągnęła się za mną przez ponad rok. Pan Łukasz, jest godnym polecenia pośrednikiem, który pomoże a i także wesprze dobrym słowem. Na dzień dzisiejszy moje kłopoty finansowe są równe zeru. Jeśli zajdzie potrzeba, że będę potrzebował gotówki na pewno nie pójdę do znanych firm, które udzielają chwilówek, a do HABZA FINANSE i skontaktuję się z Panem Łukaszem. (więcej…)

Lenard

4 sierpnia 2016

“Pani Kasia, jest świetną osobą, pełna energii i entuzjazmu. Z zaangażowaniem poświęcała swój czas, odpowiadała szczegółowo na nasze nurtujące pytania. W dzisiejszych czasach trudno już dostać takiego pośrednika. Jesteśmy pani Kasi bardzo, ale to bardzo wdzięczni co dla nas zrobiła. Pani Kasi dziękujemy. Z pewnością będziemy polecać tę firmę i panią Kasię.”

83.28.155.7

Mira

27 lipca 2016

“Szczerze i z całego serca dziękuję Panu Łukaszowi Końskiemu za pomoc, cierpliwość i co najważniejsze – skuteczność działania. Sama bym nie wyszła z kłopotów finansowych , On zaś wykazał się rzetelną wiedzą, jest kompetentny, miły i dzięki niemu można uwierzyć w to , że nie wszystko w życiu jest stracone. (więcej…)

Krzysztof Skrzos

30 kwietnia 2016

“”Trudne kredyty” – czytam teraz na stronie firmy Habza Finanse. To prawda, dzięki pomocy Firmy udało uzyskać mi się trudny kredyt, niezbędny do zakupu i remontu mieszkania. Pośrednik Kredytowy, Pani Katarzyna Czarnecka została mi polecona właśnie jako ekspertka od trudnych spraw. (więcej…)

Zdzisław

18 czerwca 2016

“Wszyscy którzy mają jakikolwiek problem finansowy to gorąco polecam HABZA FINANSE. Znalazłem się na zakręcie finansowy, który nie spędzał mi sen z oku. I właśnie HABZA FINANSE w bardzo szybki i profesjonalny sposób rozwiązało mój problem. Z ich strony spotkałem się z pełnym profesjonalizmem i przejrzystym rozwiązaniem problemu. (więcej…)

Waldemar

“Masz kłopoty finansowe? Myślisz czasami o samobójstwie?? Miałem 2 duże kredyty i aby je spłacić popadłem w spiralę długów. 8 chwilówek średnio po 4 tyś. Mając 66 lat czasami myślałem że wystarczy!! Ułożyć sobie i mieć spokój! Przypadek-nie! W internecie znalazłem Habza Finanse! Telefon i Pani w odpowiedzi na moje problemy oznajmiła, że damy radę! (więcej…)

Anna

“Miałam problem z uzyskaniem kredytu. Zwróciłam się do HABZA FINANSE. Pan Jarosław Welman profesjonalnie zajął się moją sprawą. Na każdym kroku był bardzo rzetelny i jednocześnie bardzo cierpliwy i życzliwy. Dzięki niemu uzyskałam swój cel. Jestem bardzo wdzięczna Panu Jarosławowi oraz całej firmie HABZA FINANSE.”

83.31.169.36

Paweł Becmer

“Chciałbym bardzo podziękować za pomoc w realizacji mojej sprawy finansowej przez pana Łukasza Końskiego bardzo pan pomógł mi załatwić ważną sprawę za co bardzo dziękuję i liczę na dalszą współpracę z panem Łukaszem.”

46.112.177.253

Urszula

“Bardzo dziękuje za pomoc ! Pan Łukasz, przedstawiciel firmy Habza Finanse wykazał się ogromną empatią, profesjonalizmem i skutecznością znajdując wyjście z sytuacji, która wydawała się “bez wyjścia” jeszcze raz bardzo dziękuje i polecam ich usługi !”

87.105.71.16

Paweł

“Jestem zadowolony z usług firmy Habza Finanse. Pełne zaangażowanie w znalezieniu rozwiązania a nie było łatwo, zapewniam. Ponadto nie ma ograniczenia skąd się jest, ja z zachodniopomorskiego i wszystko przez telefon i e-meila. Zdecydowanie polecam a naprawdę warto na pewno pomogą !!!”

Anna

“Sytuacja w której się znalazłam wydawała się beznadziejna, to był cud że udało mi się wybrnąć z tego oczywiście dzięki pomocy pana Damiana z Habza Finanse :-). Jestem naprawdę wdzięczna za pomoc!! BEZ WAS NIE DAŁA BYM RADY. Dziękuję jeszcze raz i pozdrawiam!”

SPEC-BUD

“Polecam firmę Habza wszystkim, którzy cenią sobie profesjonalizm. Jako osoba prowadząca firmę nie miałem czasu na wszystkie formalności i negocjacje cenowe. Z pośrednictwem uzyskałem kredyt obrotowy na bardzo dobrych warunkach bez uszczerbku na moich nerwach. Z pewnością skorzystam z ich usług ponownie.”

Ireneusz

“Zgłosiłem się do Firmy Habza Finanse, ponieważ miałem problem z zaległościami w ZUS, a ogłaszali się, że są w stanie sobie z tym poradzić. Pierwsza firma, która dotrzymała obietnicy. Uzyskałem kredyt firmowy bez zaświadczenia z ZUS na korzystnych warunkach. Polecam wszystkim.”

Habza Finanse - pośrednicy kredytowi

realizacja: estinet.pl